Main Menu

hosting

Založil krovak, Listopad 05, 2004, 10:53:44 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

krovak

nevite nekdo o nejakem levnem hostingu na ceskem trhu? platim nekrestanskych cca 7000kc rocne za blby 4gb s 10 databazema. hledam neco jako nabizeji zde http://www.yrhost.com/hosting.php
tam bych dostal za 150 dolaru za rok 10gb prostoru, neomezene mysql, hostovat az 10 domen, neomezene subdomeny,...

sel bych i do toho, ale neznam mozne (jsou-li) zaludnosti hostingu v zahranici. nemate nekdo zkusenost?

Lukas

jo

Mám trochu problém s maďarštinou, nechceš nám udělat simultání překlad Luky?

Lukas

..:: NÁVOD ::..

na atw.hu dáte Regisztráljon most!
Odškrtnete políčko že souhlasíte

Vyplníte:
1. Název vašich stránek
2. Heslo
3. Potvrzení hesla
4. Email
5. Potvrzení emailu

pak tam máte tenhle text Kérem adja meg az alábbi számot számjegyekkel: a pod nim slovo (je to maďarsky nějaký číslo) např. hatszázharminc
A s tim uděláte asi tohle:
text rozdělíte na tři maďarský slova (odhadem), přeložíte si je pomocí slovníku ( http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?L=HUN%3AENG%3AEngHunDict&O=ENG&flash=&E=1&sid ) do angličtiny a pak už si to odvodíte.
například:
hatszázharminc => hat - száz - harminc => six - hundred - thirty => šest - sto - třicet => 630

prevzato z warforum.badl.org  :)

K5

egyszázötven - egy száz ötven = 150
hatszáznyolcvan - hat száz nyolcvan = 680

jo

Já znám jen eresz piklosz nemzci, hunar scepen kamosz

K5

já to spíš uvedl proto, že mi pár pokusů trvalo, než jsem se k těm 500 MB prostoru dostal  :roll:

MACo

Ahoj, funguje vam FTP pristup na webhosting ATW.HU ?  Na svoje www stranky se dostanu, ale na FTP uz nekolik dni ne...  Diky

jo

K5 se chlubil, že už to všechen prostor u nich zaplácnul, takže to asi funguje.
Chyba bude pravděpodobně někde na tvém přijímači.

K5

jaképak chlubení  :oops: prostě jsem tam naflákal fotky a jsou tam:

http://kreten5.atw.hu/  8)

lakladno

Klacek

A neni jednodussi domluvit se s vedenim klfree a neudelat webhosting v serverovne klfree ? Konektivita do netu je dostatecna a jeden pocitac navic se tam vejde. Bude stat jen uvodni naklady a pak uz jen elektriku. Misto bude dany velikosti HDD a mysql a podobny neomezeny ...

adampulec

myslim že by byly problémy s rychlostí.. když by tam bylo sto hostingů tak by to mohlo začít omezovat členy a to si myslim že je priorita klfree, připojení členů

btw jak moc je dobrý pipni za tu 100/mes? někdo řikal že jsou problémy s databazi

jedjisch

Hosting pro cleny se dlouhodobe planuje... pokud se najde ochotnik, ktery se chce venovat vyvoji nejakeho systemku pro administraci webserveru, tak by to slo.

Problemy s rychlosti - Naopak pokud by byl prostor primo v serverovne, nebude se vytezovat sit kLfREE, tedy napr. upload na jednotlivych vsesmerech.

xtom

Citace: "Klacek"A neni jednodussi domluvit se s vedenim klfree a neudelat webhosting v serverovne klfree ? Konektivita do netu je dostatecna a jeden pocitac navic se tam vejde. Bude stat jen uvodni naklady a pak uz jen elektriku. Misto bude dany velikosti HDD a mysql a podobny neomezeny ...

planuje se:
- webhosting, vpodstate je to ve stavu, ze hledame spravce
- server housing se planuje - po dokonceni serverovny

Oboji bude pouze pro cleny a bez garanci.

Webhosting bude zdarma. Housing bude za naklady na provoz (energie, konektivita), prakticky bez moznosti pristupu. Rozhodne to nebude vhodne pro komercni provoz.