Main Menu

Informovanost

Založil Waladir, Prosinec 09, 2004, 08:20:27 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Myslíte si, že Rada dostatečně informuje členy?

Lépe by to dělat ani nemohla!
1 (4.8%)
Dozvím se vždy co potřebuji
7 (33.3%)
Občas to vázne, některé informace se nedozvím
9 (42.9%)
Informovanost je naprosto nedostatečná!
4 (19%)

Celkem hlasů: 20

Hlasování ukončeno: Prosinec 09, 2004, 08:20:27 DOPOLEDNE

Silver

BlackSUN

Ty dobra cecha.

Ve zkratce co mi vadí: předsudky, přetvářka a chování určitých lidí. Víc to rozvádět nebudu.

jo

Proč to nebudeš dál rozvádět?
Jaké předsudky?
Čí přetvářka?
Chování kterých lidí?

Dokud se nezačneš vyjadřovat naférovku, tak tady prosím nedělej dusno.

Naférovku ti říkám, že u mě si získal statut podvodníka, protože jsi
od lidí vybral peníze a potom jsi jim napsal, že je přepojíš k Datinelu.

Členská schůze si zřejmě myslí to samé, když tě z Klfree vyloučila.

Tohle znamená naférovku. Tak mluv taky naférovku a neplácej tady prázdné
věty (to ti jde dobře).

BlackSUN

OK naférovku:

Proč mě rada nejdřív chce vyloučit, předhodí to členům aby to odhlasovali byť neví o co přesně jde a sama hlasuje proti, aby měla sama čisté svědomí, že ona mě přece nechtěla vyloučit?

Proč neinformuje sdružení dostatečně členy, jak si myslím, že by to mělo být? O všem se běžný člen dozví až po akci. Na stránkách ani news o ničem neni nikdy předem zmínka a každý člen nechodí denně do kokosu aby se tam náhodou něco dověděl.

Chování mě teď nevadí, protože s těmi lidmi sem přestal komunikovat, protože nejsou přístupni debatě. Např. belerby, lubie, gespant a pár dalších, se kterýma radši ani nebudu začínat.

Naférovku sem taky napsal, že pokud je nějaký hw muj, tak si s ním můžu dělat co chci. A to včetně odpojení lidí. Že já tu postavim síť po celym bloku, za to můžou bejt lidi jenom rádi. A když pak chci odpojit zdroj netu? Ať si postaví vlastní, jako sem to udělal já. Co je na tom špatně? Že sem jim navíc nabídnul, že jim ten net může fungovat dál?

flashx

Citace: "BlackSUN"Ty dobra cecha.

Ve zkratce co mi vadí: předsudky, přetvářka a chování určitých lidí. Víc to rozvádět nebudu.

Zacni laskave u sebe
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

Mr.Gespant

Vim, ze se mnou nehodlas mluvit, ale jen se tak zeptam...

Vybudoval si tu svoji sit ve jmenu KlFree nebo ve jmenu Michala Kleinera?

Je nekde dokument, v kterym by bylo napsano, ze tato sit je zapujcena KlFree?
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

flashx

Citace: "Mr.Gespant"Vim, ze se mnou nehodlas mluvit, ale jen se tak zeptam...

Prosim te nech ho byt zoufalce ber to tak nekteri zmiraji a Klfree roste
coz nasere.
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

BlackSUN

Citace: "flashx"Prosim te nech ho byt zoufalce ber to tak nekteri zmiraji a Klfree roste coz nasere.

Rekni mi jediny duvod, proc by mi mela vadit prosperita klfree, diky. Ja na zadny neprisel.

BlackSUN

Citace: "Mr.Gespant"Vim, ze se mnou nehodlas mluvit, ale jen se tak zeptam...

Nevim, proc bych ti nemel odpovidat, trochu slusnosti jeste mam, narozdil od nekterych..

Sit se budovala ve jmenu internetu pro lidi, protoze tady v dome je vsem jedno, jestli se to jmenuje klfree nebo jakkoliv jinak. Stejne jako je to u 300+ clenu v klfree.

Mr.Gespant

Internet pro lidi znamena co? Proste sis jen tak z volnyho casu udelal sit? A sam sis tam privedl konektivitu?

BlackSUN

Citace: "Mr.Gespant"Internet pro lidi znamena co? Proste sis jen tak z volnyho casu udelal sit? A sam sis tam privedl konektivitu?

Defakto dobracky vzato proc je nepripojit, kdyz uz se to dela kvuli nekomu. Ale kdyz na to koukam zpetne, byl sem magor, kdyz sem sitoval panelak s pujcovanyma vrtackama vsude mozne, za vlastni, ze sem na tom tratil, utp tahat 9 pater bez protahovaku a dalsi.. Nikdy vice.

Vlastne to nejak zacalo tak, ze sem tu byl dost dlouho v baraku sam a zarizeni mel doma. Ovise a sito. Pak tu byli nejaky dalsi zajemci, tak se to hodilo nahoru. Vcetne pecka.

Tolik k tomu. Cus

flashx

Citace: "BlackSUN"
Citace: "Mr.Gespant"Internet pro lidi znamena co? Proste sis jen tak z volnyho casu udelal sit? A sam sis tam privedl konektivitu?

Defakto dobracky vzato proc je nepripojit, kdyz uz se to dela kvuli nekomu. Ale kdyz na to koukam zpetne, byl sem magor, kdyz sem sitoval panelak s pujcovanyma vrtackama vsude mozne, za vlastni, ze sem na tom tratil, utp tahat 9 pater bez protahovaku a dalsi.. Nikdy vice.

Vlastne to nejak zacalo tak, ze sem tu byl dost dlouho v baraku sam a zarizeni mel doma. Ovise a sito. Pak tu byli nejaky dalsi zajemci, tak se to hodilo nahoru. Vcetne pecka.

Tolik k tomu. Cus

A co ma byt ?
Vzdyt jsou to jenom jenom jednostranne plky

Mr.Gespant

a to sito mirilo kam? primo k poskytovateli nebo na pripojnej bod klfree?

Belerby

Citace: "BlackSUN"OK naférovku:

Proč mě rada nejdřív chce vyloučit, předhodí to členům aby to odhlasovali byť neví o co přesně jde a sama hlasuje proti, aby měla sama čisté svědomí, že ona mě přece nechtěla vyloučit?

Proč neinformuje sdružení dostatečně členy, jak si myslím, že by to mělo být? O všem se běžný člen dozví až po akci. Na stránkách ani news o ničem neni nikdy předem zmínka a každý člen nechodí denně do kokosu aby se tam náhodou něco dověděl.

Chování mě teď nevadí, protože s těmi lidmi sem přestal komunikovat, protože nejsou přístupni debatě. Např. belerby, lubie, gespant a pár dalších, se kterýma radši ani nebudu začínat.

Naférovku sem taky napsal, že pokud je nějaký hw muj, tak si s ním můžu dělat co chci. A to včetně odpojení lidí. Že já tu postavim síť po celym bloku, za to můžou bejt lidi jenom rádi. A když pak chci odpojit zdroj netu? Ať si postaví vlastní, jako sem to udělal já. Co je na tom špatně? Že sem jim navíc nabídnul, že jim ten net může fungovat dál?

Myslim ze sem s tebou debatoval dost a nepresvedcil si me zadnyma argumentama, on je problem spis nekde jinde vis...
stejne si meles porad tu svoji ;-)
Pij beer, at je meer *22*

BlackSUN

Citace: "Mr.Gespant"a to sito mirilo kam? primo k poskytovateli nebo na pripojnej bod klfree?

A nechceš taky vědět, kolik mám na stole tužek?

Míří stále tam jako vždy mířilo. Ale nechápu, k čemu se chceš dobrat. To řekni rovnou nebo se přijď podívat, kam míří.