Společný herní server

Založil jo, Září 27, 2004, 08:38:21 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Mají se pařani složit na herní server?

Ano, určitě
29 (78.4%)
Nemám zájem, ať si paří pro mě za mě
4 (10.8%)
Ne, měli by se věnovat prospěšnějším aktivitám
4 (10.8%)

Celkem hlasů: 34

Hlasování ukončeno: Září 27, 2004, 08:38:21 DOPOLEDNE

lubie

*searching for best solution*

hold on!

jinak ja jsem pro Silver...jestli se tam vejde

Belerby

ja sem pro vkd, pac na silver se tak velkej pc asi nevejde :-(
Pij beer, at je meer *22*

K5

jaxem psal, problém je vymyslet KAM, na Silver určitě ne, ale rychlou páteř máme dneska weyoun-silver-vkd, takže nejsme odkázaní pouze na silver!

psm

ja bych se primlouval za vkd, mam to tam kousek ;) a pry je tam spousta mista  :roll:

flashx

Citace: "psm"ja bych se primlouval za vkd, mam to tam kousek ;) a pry je tam spousta mista  :roll:
Naprosto souhlasim ping bude akorat bude sice o 0,3ms vetsi ale to
myslim nikomu vadit nebude :D
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

Belerby

Citace: "K5"jaxem psal, problém je vymyslet KAM, na Silver určitě ne, ale rychlou páteř máme dneska weyoun-silver-vkd, takže nejsme odkázaní pouze na silver!
no hlavne mame vkd :)
mista tam je dost
takze ja sem pro vkd
Pij beer, at je meer *22*

NERTY

Pokud budete chtít help při instalaci serveru na ap jsem k dispozici :)
a nejen pro tuto instalaci....

psm

zdravim, zitra by to mohlo byt ready k transportu na vkd, pokud to nekdo pozehna.. ;) a pak to muze zacit.. ;)) jinak budou potreba testeri na battle.net starcraft,warcraft,diablo a kdo vi co jeste.. ;) no a take testeri na cs,q3 a podobny blbiny.. ;))

Mr.Gespant

Testeri? Krasnej napad jak nazvat parany... :-)) Priste az budu hrat W3 tak budu vlastne jen testovat... :-)
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

NERTY

Tak kdypak s tím dorazíš ať ti můžu jít pomoct s instalací:) pokud to tedy bude dnes a budeš vůbec potřebovat pomoc ....beru kladivo krumpáč  a běžím tam....

psm

klido muzu prinest nekdy vecer, mam to na vkd aa 200m, jenom by to jeste chtelo mit souhlas rady s umistenim na vkd, ip adresu z rozsahu vkd a hodil by se jeste kratky utp kable a napajeci kable... ;)

NERTY

No fajn akorát že jdu večer do práce a mám čas maximálně do 19,30 hod :( popř.zítra od 13,30 nějak do večera pak jdu za kulturou:)
Co se týká té  ip adr. o to se stará  vilik1 kdo další? Ostatní náležitosti snad budou někde na skladě?...Doufám že někdo z rady uvidí:) a dá mám potřebné instrukce

psm

zdravim, jsem dorazil s rodinou z prochazky, treba me nechaji chvilku delat.. ;) nechal bych to na patek od poledne, zkusim zajistit ip adresu, i kabely, jenom bych potreboval vedet kolik je tam mista, jak dlouhy kablik bude potreba a jestli je tam jeste volny port na switch apod.. ;) abych to jenom donesl a zapojil, bootnul a hura domu.. ;)

jo

Povedlo se dneska? Bez procházky?

psm

zdravim, nepovedlo, pred chvilkou jsem prijel domu ;) kabely mam, ip adresu take, tak uz jenom potrebuju nekoho kdo ma klice a pomuze mi ho tam nejak zvednout ;) jo hlasis se? zitra temer kdykoli pres den.. ;)