Pravidelné zápasy ve floorbale.

Založil tom712, Září 09, 2005, 07:59:20 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

TYKEW

Citace: "Mr.Gespant"no chteli bysme... kdyz budou...

ted bysme ale hlavne chteli nejaky prostory :-(

Muzu se kdyztak zeptat na Sportovnim gymplu, stli by bylo mozny pronajmout si prostory a za jakych podminek.  

Kdybych se mel poptat, tak mi reknete, jak by to bylo nejlepsi domluvit. Rad bych taky kdyztak obcas zasel... 8)

Baxnop

Citace: "TYKEW"
Citace: "Mr.Gespant"no chteli bysme... kdyz budou...

ted bysme ale hlavne chteli nejaky prostory :-(

Muzu se kdyztak zeptat na Sportovnim gymplu, stli by bylo mozny pronajmout si prostory a za jakych podminek.  

Kdybych se mel poptat, tak mi reknete, jak by to bylo nejlepsi domluvit. Rad bych taky kdyztak obcas zasel... 8)

urcite se optej,na case se nejak zase dohodnem...

Mr.Gespant

Co se tyce terminu, tak nam vsem nejvic vyhovovalo utery ve vecernim case - tzn. od 20:00...

kdybyste nekdo sehnal telocvicnu, tak by to bylo fajn :-)

Na sportaku hlavne prosim objednat velkou a ne malou - mam s tim letite zkusenosti :-)
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Don Martinez

Citace: "Mr.Gespant"Na sportaku hlavne prosim objednat velkou a ne malou - mam s tim letite zkusenosti :-)
Nekdo mi rikal, ze se to bude spojovat... Bude jedna obrovska :)

Mr.Gespant

IMHO je to blbost, protoze sportak uz takhle mel problemy, kam umistit vsechny telocviky... kdyz udelaj jednu velkou, tak budou mit velkej problem... leda by Jirka Stejskal chtel neco pristavit :-)) ale to velmi pochybuju

Don Martinez

Citace: "Mr.Gespant"IMHO je to blbost, protoze sportak uz takhle mel problemy, kam umistit vsechny telocviky... kdyz udelaj jednu velkou, tak budou mit velkej problem... leda by Jirka Stejskal chtel neco pristavit :-)) ale to velmi pochybuju
No ja mel zdroje primo, ze skoly - fakt nevim - ta nase bejvala skola byla vzdycky takova zajimava...

Mr.Gespant

njn... ja si pamatuju, jak Jirka musel prodavat sluzebni auta na to, aby mel na beh skoly a jaky mel problemy s rozvrhem telocvicen a ted by to spojoval?? Ale mozny je vsechno :-))

TYKEW

Citace: "Mr.Gespant"Co se tyce terminu, tak nam vsem nejvic vyhovovalo utery ve vecernim case - tzn. od 20:00...

kdybyste nekdo sehnal telocvicnu, tak by to bylo fajn :-)

Na sportaku hlavne prosim objednat velkou a ne malou - mam s tim letite zkusenosti :-)

Tak ja se poptam a kdyztak dam vedet.

A jiste ze velkou... v maly by se hralo 3v3 a jeste by se tam lidi pomlatili :roll:

TYKEW

Citace: "Mr.Gespant"njn... ja si pamatuju, jak Jirka musel prodavat sluzebni auta na to, aby mel na beh skoly a jaky mel problemy s rozvrhem telocvicen a ted by to spojoval?? Ale mozny je vsechno :-))

Telocvicny jsou ted jediny, co tam snad bezi bez problemu  :lol:

mazanek

Ahoj, tak jak to s floorbalem vypadá? Už je tu nějak dlouho ticho.. Chodil bych taky, pokud se bude konat!

jedjisch

Citace: "mazanek"Ahoj, tak jak to s floorbalem vypadá? Už je tu nějak dlouho ticho.. Chodil bych taky, pokud se bude konat!

Zaridis misto, kde by se mohlo hrat? Zatim totiz nikdo nic nedomluvil tak aby vsem vyhovoval termin a aby tam v tom terminu bylo na danem miste volno ;)

tom712

Já sem na to uplně nějak zapomněl. Dyžtak mně pravidelně kopejte do zadku ať se někde zeptám :-) Protože fakt bych rád hrál.

A mimochodem todle je muj rozvrh
|  |7:30-9:00|9:15-10:45|11:00-12:30|12:45-14:15|14:30-16:00|16:15-17:45|
|PO|         |          |   XXXXX   |   XXXXX   |           |           |
|UT|   XXXX  |   XXXX   |   XXXXX   |           |   XXXX    |   XXXX    |
|ST|         |          |   XXXXX   |           |           |           |
|CT|         |   XXXX   |    XXXXX  |    XXXX   |   XXXX    |           |
|PA|         |          |    XXXX   |    XXXX   |   XXXX    |   XXXX    |
|SO| kocovina| kocovina |           |           |           |           |
|NE| kocovina| kocovina |  kocovina | kocovina  |           |  dracak   |

Don Martinez

Vzhledem k tomu, ze mam florbal i na VS tak ze me asi bude uplnej sportak :D . Nahodte nejaky terminy a uvidim...

doctor

no ja myslel ze uterky od 20 jsou uz jakoze pevny ne?
aspon ja jsem pro tenhle termin...

jedjisch

Citace: "doctor"no ja myslel ze uterky od 20 jsou uz jakoze pevny ne?
aspon ja jsem pro tenhle termin...

no je to termin se kterym jsou snad vsichni spokojeni... ted uz fakt zbyva jen jedna vec - sehnat misto kde bude v tomhle terminu volno :)