Main Menu

Miss KLFree.net - OT

Založil Karfik, Říjen 30, 2005, 10:25:35 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Karfik

Citace: "Cordane"
Citace: "Karfik"
Citace: "Medwyn"
Citace: "Cordane"Zaimave...  ;D   8)

Muhehe... chces se zucastnit jo? Tak to budes jedina kandidatka (a ja te rovnou prohlasuju vitezkou.. )
bodejt by te prcek neprohlasil za vitezku kdyz musi :lol:  :lol:  Ta by ti dala na zobak kdyby jsi napsal neco jinyho, vid :lol:  :lol:

Karfiku Karfiku....vis toho jeste malo o holkach  :D ;D
S prominutim, ale to mi pripomelo jako kdyz me Gespunt poucoval co to je prace:-)))
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Cordane

Muhehe... chces se zucastnit jo? Tak to budes jedina kandidatka (a ja te rovnou prohlasuju vitezkou.. )
bodejt by te prcek neprohlasil za vitezku kdyz musi :lol:  :lol:  Ta by ti dala na zobak kdyby jsi napsal neco jinyho, vid :lol:  :lol:

S prominutim, ale to mi pripomelo jako kdyz me Gespunt poucoval co to je prace:-)))

a...aa....hehe...by me celkem zajimalo jak muze Gespant vysvetlovat pojem prace... ;D
That's all folk's ... :)

Karfik

a...aa....hehe...by me celkem zajimalo jak muze Gespant vysvetlovat pojem prace... ;D
nemuze, maj v genech nemakat. Trafikant, socdemak.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Mostock

Kdyby se nebraly jen clenky ale i rodinne prislusnice clennu tak by vyber byl zajimavej :twisted:  a ze nektery sou mooooc pekny  8)
´Neill : T´elc  please say something
T´elc : Indeed

Citace: "Mostock"Kdyby se nebraly jen clenky ale i rodinne prislusnice clennu tak by vyber byl zajimavej :twisted:  a ze nektery sou mooooc pekny  8)
tak se pochlub se svou rodinnou prislusnici... :wink:

Karfik

Citace: "fstembera"
Citace: "Mostock"Kdyby se nebraly jen clenky ale i rodinne prislusnice clennu tak by vyber byl zajimavej :twisted:  a ze nektery sou mooooc pekny  8)
tak se pochlub se svou rodinnou prislusnici... :wink:
jmenuju se za porotce a zkousece rodinych prislzsnic, jen prosim, babicky a maminky nechat doma. No maminky do 35 muzou prijit:-))

Citace: "fstembera"tak se pochlub se svou rodinnou prislusnici... :wink:
jmenuju se za porotce a zkousece rodinych prislzsnic, jen prosim, babicky a maminky nechat doma. No maminky do 35 muzou prijit:-))
ustni zkousky se snad do tyhle souteze nepocitaj... :lol:

Mr.Gespant

Citace: "Cordane"a...aa....hehe...by me celkem zajimalo jak muze Gespant vysvetlovat pojem prace... ;D

mila slecno... nevim jak ty me muzes posuzovat, kdyz me vubec neznas :wink:

Citace: "Karfik"nemuze, maj v genech nemakat. Trafikant, socdemak.

klidne se navazej do me, to mi nevadi, zvykl jsem si, ze nic jinyho neumis... Ale nenavazej se do my rodiny! :evil: jasny?
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Cordane

tyo....sem se docela smala....nez sem si uvedomila ze vlastne nejsem clenka ale rodinna prislusnice clena cislo 895 pripojenyho pred D-link na AP Lidice  :D  ;D

Cordane

ja bych chtela bejt taky pravoplatney clen  :?

Karfik

Citace: "Mr.Gespant"mila slecno... nevim jak ty me muzes posuzovat, kdyz me vubec neznas :wink:
komu tykas smrkáči? :twisted:

Citaceklidne se navazej do me, to mi nevadi, zvykl jsem si, ze nic jinyho neumis... Ale nenavazej se do my rodiny! :evil: jasny?
Rozkaz soudruhu kapitane :twisted:

Karfik

Citace: "Cordane"ja bych chtela bejt taky pravoplatney clen  :?
nic si z toho nedelej, ja taky nejsem clen :wink:

Cordane

heh....mazec... 8)

Karfik

heh....mazec... 8)
tak to dame spolu dohromady a budem trenova na udelani malyho clenatka :wink:

jedjisch