Main Menu

OT - chytání za slovo

Založil Karfik, Prosinec 12, 2005, 09:04:14 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Karfik

Citace: "Mr.Gespant"Já se nestydím za to, že jsem sociální demokrat... S komunistama nic společnýho nemám... Ale trošku mi přijde tvůj názor komunistický, když kádruješ lidi, podle jejich politickýho vyznání...
Politický vyznání???:shock:  Neni nahodou vyznání církevní? Ja teda nevim, jen si to myslim.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Citace: "Karfik"Politický vyznání???:shock:  Neni nahodou vyznání církevní? Ja teda nevim, jen si to myslim.
To vypada spis na islam ,tam se prolina politika a nabozenstvi :)

Karfik

Citace: "fstembera"
Citace: "Karfik"Politický vyznání???:shock:  Neni nahodou vyznání církevní? Ja teda nevim, jen si to myslim.
To vypada spis na islam ,tam se prolina politika a nabozenstvi :)
ma to nejaky zmateny
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Don Martinez

Ono to bude spíš náboženský vyznání :wink: , já jenom nechápu proč se furt hádáte :? .

Mr.Gespant

Citace: "Don Martinez"
Ono to bude spíš náboženský vyznání :wink: , já jenom nechápu proč se furt hádáte :? .

Ja se hadat nechci, ale kdyz se do me nekdo navazi, tak ja nejsem typ, co si to necha libit...  :wink:
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!