Main Menu

HOAX

Založil tom712, Leden 05, 2006, 11:01:36 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Chodí vám hoaxy?

Deně aspoň jeden
3 (16.7%)
Jeden tak za tejden
8 (44.4%)
Ne, moji kamarádi nejsou debilové
5 (27.8%)
Cože? Tak ICQ nakonec nebude zpoplatněný?
2 (11.1%)

Celkem hlasů: 17

Hlasování ukončeno: Leden 05, 2006, 11:01:36 ODPOLEDNE

Don Martinez

Citace: "Tom733"Staci :

Main -> Security ... -> Spam Control -> zaskrtnout vsechny volby (hlavne tu prvni)
To je normální ICQ, ne? V Mirandě mi třeba projdou i přes StopSpam - jenže teď nefunguje server www.miranda-im.com takže žádnej další plugin si nestáhnu :( ...

Tom733

Citace: "Don Martinez"
To je normální ICQ, ne?
jj 2003b
Autor příspěvku od p.t. čtenáře neočekává, že si bude domýšlet cokoliv dalšího, co není v příspěvku přímo napsáno.

Motto: "Připojení má každý takové jaké si sám udělá a jak se o něj stará"

Ray

miranda je nejlepší :)
ale žádný anti-spamový plug-iny jsem nikdy nezkusil - znáte nějaký účinný? ;)

DrJ3kyll

Citace: "Ray"miranda je nejlepší :)

Me velice pomohlo vypnout WebAware -  od te doby skoro nic. Az me nastve i to skoro, tak dotycnym jedincum poslu systemovku, nebo prijdu vysvetlit muj nazor :))  zatim jim to vrele oplacim ;)

jedjisch

Smejdi... donutej cloveka vypnout WebAware :) ;D

Zadny antispamovy filtry nepouzivam, protoze stejne stridam mirandu a cicq..

Ray

díky za radu :) tak doufám, že to pomůže (Webaware)

Don Martinez

Citace: "Ray"miranda je nejlepší :)
Já používám StopSpam - ten je velice jednoduchej - každýho člobrdy (nebo spambota, že) se zeptá ne jednoduchou nastavitelnou otázku a po správném zodpovězení ho pustí dál - bohužel standartizovanou odpověď umí někteří spamboti obejít - a to mi připomíná, že bych to mohl zkusit změnit :oops: ...

BlackSUN

Citace: "Don Martinez"já používám StopSpam - ten je velice jednoduchej - každýho člobrdy (nebo spambota, že) se zeptá ne jednoduchou nastavitelnou otázku a po správném zodpovězení ho pustí dál - bohužel standartizovanou odpověď umí někteří spamboti obejít - a to mi připomíná, že bych to mohl zkusit změnit :oops: ...

Mně ani změna nepomohla..

Ray

chtělo by to odkaz na nějakej zkroucenej obrázek s kódem, kterej by musel zájemce opsat - jako když se někde registruješ, ale to by se na to pak zase každej vykašlal :D

BlackSUN

Ten tvuj zkroucenej obrázek se nazývá Captcha.

belakos

Citace: "BlackSUN"Ten tvuj zkroucenej obrázek se nazývá Captcha.
Zkroucenej obrazek zni lip 8)

Don Martinez

Takže jsem StopSpam vyměnil za SpamFilter2 - nabízí o mnoho víc možností v nastaveni - místo nospam nechává opsat kód, který si můžete nechat vygenerovat, taky má sadu anglických spam definic, navíc pokud najde ve zprávě please forward (já si tam přidal ještě přepošlete prosím) zablokuje jí hoax už neprojde :) . Takž uživatelé Mirandy SapmFilter2 a spam definice stahujte...