Main Menu

dluznici v klfree

Založil , Leden 03, 2006, 01:33:50 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Mohli by si hrisnici odpracovat svuj dluh?

Ano ,v prispevku uvedu kolik hodin
1 (5.9%)
Ne ,at vypadnou ,kdyz neplatej - dluh musi uhradit
12 (70.6%)
Ne ,pod gilotinu s nima ;))
4 (23.5%)

Celkem hlasů: 15

Hlasování ukončeno: Leden 03, 2006, 01:33:50 ODPOLEDNE

Nebudem si nic zastirat ...vsude ,kde se platej nejaky ty prispevky se najde nejaky ten vytecnik(-ci) ,ktery proste neplati...

Nechal jsem se inspirovat u Czela.net ,kde dluhy umoruji praci pro Sdruzeni.
Myslel jsem si ,ze je okolo toho zbytecna spousta "papirovani".
Zeptal jsem se proto tamniho spravce Majkla,ktery mi odpovedel:
>  zajimalo by me ,jakym zpusobem evidujete tyto "odpracovane dluhy"
> (popr. kolik hodin musi hrisnik odpracovat ,aby se mu "smaznul"
> mesicni dluh apod.) My mame Informacni system http://is.klfree.net ,do
> ktereho by se to muselo zahrnout.

Evidujeme to v Hlavni Evidenci - primo v ucetnictvi, odpracovane hodiny
se prevedou na penize a ty se zapisi na jeden z uctu v ucetnictvi. Z
tohoto uctu se pak cerpaji slevy - presouvaji se na jiny ucet.

Dalsi otazkou je ,jak k tomu prijdou aktivni clenove ,kteri pracuji zadarmo a radne pritom plati prispevky.

Co si o tom myslite :?:

Mr.Gespant

at si to v czelle delaj jak chtej :-)) tohle je prave kvuli argumentu, ktery jsi napsal jako posledni, blbost... Nikoho nemuzes nutit, aby neco delal... krome toho, co je jasne napsano v dokumentech (tim myslim, ze musi platit :wink:)

btw. jak evidujou ty hodiny? to se musi vztahovat jedine na manualni praci, ktera muze byt nekym kontrolovana ne? a ten kontrolor to pak ma taky zadarmo? :-)

muzes prednest rozpracovany navrh... radi si ho poslechneme :-)
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Don Martinez

Abcyh se přiznal tak nevím jak chceš převést ty peníza na hodiny - každou práci nemůžeš ohodnotit stejně (a navíc práce dobrovolníků je zadarmo) a pak taky může taková lama udělat imho víc škody než užitku (proto se i já bojím přihlásit - jaksi nemám, co nabídnout :oops: ).

Karfik

Citace: "Don Martinez"Abcyh se přiznal tak nevím jak chceš převést ty peníza na hodiny - každou práci nemůžeš ohodnotit stejně (a navíc práce dobrovolníků je zadarmo) a pak taky může taková lama udělat imho víc škody než užitku (proto se i já bojím přihlásit - jaksi nemám, co nabídnout :oops: ).
Dovolim si s tebou nesouhlasit. Ja umim pocitac zapnout, vypnout, preinstalovat a nakopnout ho. Co se tyka WiFi tak jsem obr lama, ale i tak delam administrativniho spravce Rebecy. Proste vyrizuju prihlasky, odpovidam na ruzny maily a tak. Hlavni ooooo velky spravce Jedjisch nerad dela tyhle veci, tak jsme se dohodli ze to budu delat ja. Takze v Klfree je prace i pro lamy. Takze tvoje "jaksi nemám, co nabídnout" mi pripada spis jako vymluva na to ze nechces.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Mostock

njn horsi je kdyz nejses nic a lidi ti stejne pisou volaj smskoujou  ICQckujou a vubec fsecko mozny :?:
´Neill : T´elc  please say something
T´elc : Indeed

majkl

Citace: "Mr.Gespant"at si to v czelle delaj jak chtej :-)) tohle je prave kvuli argumentu, ktery jsi napsal jako posledni, blbost... Nikoho nemuzes nutit, aby neco delal... krome toho, co je jasne napsano v dokumentech (tim myslim, ze musi platit :wink:)

btw. jak evidujou ty hodiny? to se musi vztahovat jedine na manualni praci, ktera muze byt nekym kontrolovana ne? a ten kontrolor to pak ma taky zadarmo? :-)

muzes prednest rozpracovany navrh... radi si ho poslechneme :-)

Neboj, budeme si to delat jak chceme .. ;)

Nikoho nenutime, aby neco delal (i kdyz tlak vyvijen je ;) ).

Kdyz nekdo pro sdruzeni dela, tak se mu pocitaj a evidujou hodiny a kdyz dosahne 10h tak ma mesic zdarma - takhle to je treba u pokladani optiky. Kdyz se jedna o neco jineho, tak se proste postupuje odhadem.

Prispevky hrazene praci navrhuje sef akce - ten je urcen KI nebo radou, kterazto nasledne prispevky hrazene praci schvali. Ted pomalu nasazujeme upgrade HlavniEvidence a ta uz obsahuje jednotlive akce, jejich sefy, ucetni doklady k materialu a cenu prace clenu.

Aktivni cleny zvyhodnime, maji-li dluh a odpracovano alespon 15 hodin, mohou dluh splacet. Pasivove musej dluh uhradit rovnou, jinak odpojeni.

Me se zatim tenhle system libi, ale ma svoje mouchy - nikdy to nebude uplne fer - ale co je .... ;)
: czela.net ::

Karfik

Citace: "majkl"Neboj, budeme si to delat jak chceme .. ;)

Kdyz nekdo pro sdruzeni dela, tak se mu pocitaj a evidujou hodiny a kdyz dosahne 10h tak ma mesic zdarma - takhle to je treba u pokladani optiky. Kdyz se jedna o neco jineho, tak se proste postupuje odhadem.

Prispevky hrazene praci navrhuje sef akce - ten je urcen KI nebo radou, kterazto nasledne prispevky hrazene praci schvali. Ted pomalu nasazujeme upgrade HlavniEvidence a ta uz obsahuje jednotlive akce, jejich sefy, ucetni doklady k materialu a cenu prace clenu.

Aktivni cleny zvyhodnime, maji-li dluh a odpracovano alespon 15 hodin, mohou dluh splacet. Pasivove musej dluh uhradit rovnou, jinak odpojeni.

Me se zatim tenhle system libi, ale ma svoje mouchy - nikdy to nebude uplne fer - ale co je .... ;)
Docela zajimavy. Je mi jasny ze par lidi z Klfree na nic takovyho nepristoupi, protoze to uz nekde je a tudiz by to bylo kopirovani myslenky, ale me se to zamlouva.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Hanz02

Ted mne tak napadlo  :lol:

co nekde sepsat praci co je potreba udelat...

at se o praci muzou hlasi i ty lidi co chteji pomoct...

protoze proste porad mam pocit ze neumime rict co potrebujeme
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

Mr.Gespant

Citace: "majkl"Neboj, budeme si to delat jak chceme .. ;)

No to je hezky, ale v Klfree to nikdy nebude, protoze rada lidi nadrazuje dulezitost manualni prace - takze nikdy neuznaj nejaky odhady prace u lidi, u kterych jejich prace vlastne neni vubec videt... :-(

System to urcite neni spatnej, ale na to v klfree neni nalada - vem si, ze ani aktivnim clenum se nevyplaci zpet clenske prispevka - natoz nekomu, kdo by odpracoval 15 hodin...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Don Martinez

Citace: "Hanz02"Ted mne tak napadlo  :lol:

co nekde sepsat praci co je potreba udelat...

at se o praci muzou hlasi i ty lidi co chteji pomoct...

protoze proste porad mam pocit ze neumime rict co potrebujeme
Takovej nápad by se mi líbil víc, než jak je to teď - spíš bych tam našel něco čím můžu pomoci :oops: ...

Karfik

Citace: "Mr.Gespant"No to je hezky, ale v Klfree to nikdy nebude, protoze rada lidi nadrazuje dulezitost manualni prace - takze nikdy neuznaj nejaky odhady prace u lidi, u kterych jejich prace vlastne neni vubec videt... :-(

System to urcite neni spatnej, ale na to v klfree neni nalada - vem si, ze ani aktivnim clenum se nevyplaci zpet clenske prispevka - natoz nekomu, kdo by odpracoval 15 hodin...
Muzes mi polopaticky vysvetlit za kolik clenu Klfree vyjadrujes nazor? "ale na to v klfree neni nalada". Nevim nic o tom ze by jsi mel mandat na vyjadrovani za cleny Klfree.

BlackSUN

Citace: "Karfik"Muzes mi polopaticky vysvetlit za kolik clenu Klfree vyjadrujes nazor? "ale na to v klfree neni nalada". Nevim nic o tom ze by jsi mel mandat na vyjadrovani za cleny Klfree.

Souhlas, verim, ze pres 90% z celkoveho poctu clenu ani nezna..

tom712

Citace: "Hanz02"co nekde sepsat praci co je potreba udelat...
Tak tady je toho dost sepsaný:https://goldheart.klfree.net/bugzilla/
https://twiki.klfree.net/twiki/bin/view/SpravaSite/TechnikaToDo

No a můžeš si prolézt ten binec ve twiki a naházet do bugzilly co tam neni.