Main Menu

OFFTOPIC NEJVĚČÍ

Založil anopheles, Březen 03, 2006, 11:09:33 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Hangman

Pred 5 minutama jsem dorazil domu :wink:
Neříkej, že to nejde, ale že to neumíš :-)

Hangman is immortal!!! 

anopheles

já se učim a tak mám zapnutej comp a tak sem na netu a páč mě to učení nebaví tak koukám co se kde děje 8)
sem beruška převlečená za komára!

scorpio

Citace: "anopheles"probůh to sem netušila že sem se dostala do skupiny alektrikářů tady se svejma znalostna asi nechytnu

Neboj, kromě mě jsou tu všichni celkem normální, a já Tě už dál strašit nebudu  :lol:
-- by Scorpio ---

Belerby

Citace: "scorpio"Neboj, kromě mě jsou tu všichni celkem normální
:lol:  :lol:  :lol:
Tak ten se povedl  :D
Pij beer, at je meer *22*

Hangman

Citace: "Belerby"
Citace: "scorpio"Neboj, kromě mě jsou tu všichni celkem normální
:lol:  :lol:  :lol:
Tak ten se povedl  :D

Plně souhlasím :lol: :lol:

Hangman is immortal!!! 

Don Martinez

Citace: "belakos"tyjo vy tady vyckavate, ne? Pred chvilinkou sem to tam napsal :lol:
Asi neznaj IRC - sice jsem tam (ne na klf kanále - tam ani nepáchnu :) ) už dlouho nebyl :( , ale taky se tam krásně idlí :) .

jedjisch

Citace: "Don Martinez"
Citace: "belakos"tyjo vy tady vyckavate, ne? Pred chvilinkou sem to tam napsal :lol:
Asi neznaj IRC - sice jsem tam (ne na klf kanále - tam ani nepáchnu :) ) už dlouho nebyl :( , ale taky se tam krásně idlí :) .

jak kde... ;D

Don Martinez

Citace: "jedjisch"jak kde... ;D
nj nesmí tě za to někdo zabanovat - to je pak blbý :) .

jedjisch

Citace: "Don Martinez"
Citace: "jedjisch"jak kde... ;D
nj nesmí tě za to někdo zabanovat - to je pak blbý :) .

No jo, ale to nesmis mluvit na #klfree  :D (OT rulezz)

Don Martinez

Citace: "jedjisch"No jo, ale to nesmis mluvit na #klfree  :D (OT rulezz)
Tam jsem byl jednou - bylo tam tolik mluvících (rozuměj chatujících) lidí jako na srazu hluchoněmejch (znaková řeč se nepočítá) - takže už tam od tý doby nelezu 8) .

Medwyn

jojo.. /list by prozradilo hodne. Ale tohle je strategicka informace a tudiz tajna.

anopheles

koukám,že jakmile tu na to nedohlížim tak to upadá. asi si budu muset udělat čas a občes to sem zajít trochu rozšťourat :lol:
sem beruška převlečená za komára!

Hanz02

Citace: "anopheles"koukám,že jakmile tu na to nedohlížim tak to upadá. asi si budu muset udělat čas a občes to sem zajít trochu rozšťourat :lol:

a jejej  :lol:
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

Hangman

Citace: "Hanz02"
Citace: "anopheles"koukám,že jakmile tu na to nedohlížim tak to upadá. asi si budu muset udělat čas a občes to sem zajít trochu rozšťourat :lol:

a jejej  :lol:

Myslím, že to tu schází :lol:  :lol:

Hangman is immortal!!! 

DrJ3kyll

Asi si vazne ten Raid koupim... ;)