Main Menu

OFFTOPIC NEJVĚČÍ

Založil anopheles, Březen 03, 2006, 11:09:33 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Hangman

Možná, že se tam kouknu, ale autíčko nemám :(
Nechce někdo zapůjčit? :lol:  :lol:  :lol:
Neříkej, že to nejde, ale že to neumíš :-)

Hangman is immortal!!! 

anopheles

Citace: "tom712"Tak sem včera byl v tý Stodole.
Už sem asi 5 let nebyl na diskotéce, ale písničky hrajou furt stejný :-)

Ta Stodola... to je teda podnik :-) Fakt sem se tam moc dobře pobavil. Škoda že tam všem ženskejm holkam bylo tak 16-17.
8)
hm já to řikala že tam pouští samý patnáctky a chudák já si tam nemůžu přívect kamarádky páč už sem na to stará a speciálně ve stodole hrajou jen hity našeho mládí :P
sem beruška převlečená za komára!

anopheles

pánové na auto se vám dneska každá vykašle chce to volnej byt v  autě je málo místa

Hangman

Neříkej, že to nejde, ale že to neumíš :-)

Hangman is immortal!!! 

BlackSUN

Citace: "anopheles"hm já to řikala že tam pouští samý patnáctky a chudák já si tam nemůžu přívect kamarádky páč už sem na to stará a speciálně ve stodole hrajou jen hity našeho mládí :P

A kolik ti, prosim te, je? 16? Minimalne zpusob vyjadrovani tady by tomu nasvedcoval.

anopheles

Citace: "BlackSUN"
Citace: "anopheles"hm já to řikala že tam pouští samý patnáctky a chudák já si tam nemůžu přívect kamarádky páč už sem na to stará a speciálně ve stodole hrajou jen hity našeho mládí :P

A kolik ti, prosim te, je? 16? Minimalne zpusob vyjadrovani tady by tomu nasvedcoval.
já neřikám že sem stará ale popravdě bych dalapřednost společnosti starší než je 15 mě je 19 ale ty patnáctiletý chlapečkové co tam chodí bylit ty holčinymě nějak neberou takže bych brala společnost starší tak o 5 až 8 let než tam je

anopheles

Citace: "Hangman"Nějaká zkušená  :lol:
a zkoušel si to v autě??

belakos

Tyjo tohle vlakno bych nastavil citelny az po dvaadvacate hodine :P

tom712

Mimochodem pořád prodávám toho favorita  8)

belakos

Citace: "tom712"Mimochodem pořád prodávám toho favorita  8)
No pokud ho chces udat v tomhle topicu tak nam rekni, jaky tam mas tlumice :lol:

Mr.Gespant

Citace: "anopheles"
a zkoušel si to v autě??

Zacinam se na tebe tesit na infoschuzce :-)) Rozhodne tam tohle tema muzeme rozebrat :-)
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

DrJ3kyll

Citace: "anopheles"pánové na auto se vám dneska každá vykašle chce to volnej byt v  autě je málo místa

Neni auto, jako auto.. ;)

flashx

Citace: "DrJ3kyll"
Citace: "anopheles"pánové na auto se vám dneska každá vykašle chce to volnej byt v  autě je málo místa

Nj ale ty mas veterana  :lol:
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

DrJ3kyll

Citace: "flashx"
Citace: "DrJ3kyll"

Nj ale ty mas veterana  :lol:

ve vsech smerech  ;)

anopheles

Citace: "Mr.Gespant"
Citace: "anopheles"
a zkoušel si to v autě??

Zacinam se na tebe tesit na infoschuzce :-)) Rozhodne tam tohle tema muzeme rozebrat :-)
tebe potkám na infoschůzce??