Main Menu

Kecy o P2P a Banech a Atari

Založil , Listopad 28, 2005, 03:51:04 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Citace: "hafca"
Citace: "fstembera"
Citace: "hafca"Jen dotaz, nechdil jsi do Atari klubu?
no jasne...jeste tedka drima moje osmistovka na pude a ceka az padne PC ;)) tys taky chodil? :P
No jestli znáš Toma Ziku, tak jsme chodili do stejného, jenže já to už kdysi dávno prodal. Teď na něj se slzou v oku vzpomínám při odvšivování PC. :lol:
Atari neni mrtve ,ATARI ZIJE! :P
A*T*A*R*I**F*O*R*E*V*E*R :lol:
http://raster.infos.cz/atari/

hafca

Citace: "hafca"
Citace: "hafca"Jen dotaz, nechdil jsi do Atari klubu?
no jasne...jeste tedka drima moje osmistovka na pude a ceka az padne PC ;)) tys taky chodil? :P
No jestli znáš Toma Ziku, tak jsme chodili do stejného, jenže já to už kdysi dávno prodal. Teď na něj se slzou v oku vzpomínám při odvšivování PC. :lol:
Atari neni mrtve ,ATARI ZIJE! :P
A*T*A*R*I**F*O*R*E*V*E*R :lol:
http://raster.infos.cz/atari/

Mán na něj emulátor a hóóódně her. A některou si občas z nostalgie zahraju.  :lol: :D  :lol:

skudlik

No taky mam jeste 800ku (XE) schovanou ve skrini :)) dokonce nekdy pred rokem jsem ho mel pusteny :)) . ale teda clenem Atari klubu jsem nikdy nebyl a asi uz ani nebudu [zpravodaju par doma mam - kdysi jsem se na tom ucil programovat :)) ] :))

Hrani her na emulatoru me ale moc nebere, kdyz uz nostalgii, tak to hezky vsecko pozapojovat - a zaparit jeste na starem ceskem joysticku (vyroba tusim kovohute_cosi) :D

Citace: "skudlik"No taky mam jeste 800ku (XE) schovanou ve skrini :)) dokonce nekdy pred rokem jsem ho mel pusteny :)) . ale teda clenem Atari klubu jsem nikdy nebyl a asi uz ani nebudu [zpravodaju par doma mam - kdysi jsem se na tom ucil programovat :)) ] :))

Hrani her na emulatoru me ale moc nebere, kdyz uz nostalgii, tak to hezky vsecko pozapojovat - a zaparit jeste na starem ceskem joysticku (vyroba tusim kovohute_cosi) :D
a vis, ze se daj na atari parit sitovy hry pro 8 hracu(atari)?
nebo 16 joysticku na 1atari  :lol:
a nebo nahravat programy z cd-romu atd atd :wink:

hafca

Citace: "fstembera"a vis, ze se daj na atari parit sitovy hry pro 8 hracu(atari)?
Vidím, že Tě to Atari nějak drží. Já si teda neumím představit těch 16 joysticků a ty hráče kolem toho. :D

Citace: "hafca"Vidím, že Tě to Atari nějak drží.
Rad bych si ho zas nekdy pustil ,ale nemam na nej cas :cry:
CitaceJá si teda neumím představit těch 16 joysticků a ty hráče kolem toho. :D
Tak se prijed podivat do Trencina v breznu 2006 ,treba tam nekoho takhle parit uvidis :wink:

skudlik

a vis, ze se daj na atari parit sitovy hry pro 8 hracu(atari)?

Tak takhle daleko se priznam, ze jsem se nikdy nedostal :)) .. ale co sme bezne hrali byly veci jako decathlon ve 4ch :))) Na patnactistovce odesel nejeden joystick :D .. neznicitelnej byl prave az ten ceskej - teda az po tom co se brzko rozlomil a tatik vyrobil tu stredovou cast ze silonu - tak se stal neznicitelnym :D

Mno a teda uplne moje prvni hra tusim bylo nejaky pengo - a "joystick" byl plosnak s 10ti mikrospinaci - ktere se mackaly primo :)) .. po hodince hrani do krve rozedrene prsty :))) - pak nasledovaly podomacku vyrobene ultra joysticky s kniplem z hulek od lyzi a tak :))) jojo to byly casy.

Citace: "skudlik"Mno a teda uplne moje prvni hra tusim bylo nejaky pengo - a "joystick" byl plosnak s 10ti mikrospinaci - ktere se mackaly primo :)) .. po hodince hrani do krve rozedrene prsty :)))
to ja mam jeste dulek na palci pravy ruky od prostredniho tlacitka  :lol:

hafca

No já měl jako jednu z prvních JetBooTJet Jack, nebo tak nějak. Šla blbě nahrát a tak to zůstavalo zapnutý přes noc do druhého dne. Nejvíc jsme ale hráli RiverRaid. Mimochodem, teď se objevila jeho verze pro PC a je to docela pěkný remake, ovšem s daleko lepší grafikou a zvukem.  :lol:

Citace: "hafca"No já měl jako jednu z prvních JetBooTJet Jack, nebo tak nějak. Šla blbě nahrát a tak to zůstavalo zapnutý přes noc do druhého dne. Nejvíc jsme ale hráli RiverRaid. Mimochodem, teď se objevila jeho verze pro PC a je to docela pěkný remake, ovšem s daleko lepší grafikou a zvukem.  :lol:
riverraid je i na Flashi

hafca

Citace: "fstembera"riverraid je i na Flashi

To sice hezký, ale je to horší než ten původní.  :cry:
Ten novej má necelejch 10Mb.

doctor

dalsi kokot od nas Yiaag, pekne dekujeme  :!:

Reason:  Pocet slotu neodpovida tvemu druhu pripojeni >>> Bad number of slots to your connection type_BAN_1d
Remaining: 16hours 39min
IP: 62.240.168.1
Nick: Yiaag

K5

Mr.Gespant

Citace: "doctor"dalsi kokot od nas Yiaag, pekne dekujeme  :!:

Reason:  Pocet slotu neodpovida tvemu druhu pripojeni >>> Bad number of slots to your connection type_BAN_1d
Remaining: 16hours 39min
IP: 62.240.168.1
Nick: Yiaag

porid si verejnou...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Citace: "Mr.Gespant"porid si verejnou...
To ale budou policajti hned vedet ,kdo porusuje autorsky zakon  :cry:  :evil: