Main Menu

Kecy o 5GHz pojitku

Založil , Prosinec 11, 2005, 12:04:50 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Chcete ,aby jste Vy resp. Vase LAN byla prepojena na 5GHz pojitko?

Ano,jsem v zarusenem pasmu 2,4GHz
5 (25%)
Ano,nejsem v zarusenem pasmu
2 (10%)
Ne ,stavajici pripojeni 2,4GHz mi vyhovuje
4 (20%)
Ne ,jsem na Ronje,Crusaderu apod.
3 (15%)
Ne ,uz jsem na 5GHz ;-)
6 (30%)

Celkem hlasů: 19

Hlasování ukončeno: Prosinec 11, 2005, 12:04:50 ODPOLEDNE

Citace: "BlackSUN"Mezera se píše po interpunkčním znaménku, ne před ním... ;-)

Jinak k věci - nemám potřebu zveřejňovat soukromé dialogy.
Tak sorry ,ja nevedel ,ze je tak privatni :wink:

flashx

Citace: "BlackSUN"Už sem to pořešil s Tomem po icq, ale jestli o nějaký křusky stojíš, nějaký ti tady vyhrabu :-)

Nech si ten smrad doma :lol:
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

Mr.Gespant

Citace: "BlackSUN"Jinak k věci - nemám potřebu zveřejňovat soukromé dialogy.

Aneb kdyz jsem vul ja, tak chybu nepriznam :wink: :lol:
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

lordwasill

Cuzz tak jsem se na vas prisel taky podivat:) Jak se tu keca atd... A hned koukam na 5Ghz pasmo. Je to fakt moc hezký pásmo a doufám že jen tak hned nikdo nezaruší atd..A mam dotaz jestli se neplanuje nějaký další pásmo a co je lepší jestli optika či tohle pasmo (ale asi optika).

P.S: už se mi nechce bombardovat Belerbyho dotazama tak to začnu bomvardovat tady :D:D

Hanz02

Citace: "lordwasill"a co je lepší jestli optika či tohle pasmo (ale asi optika).
Odpovedel jsi si sam  :lol:
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

Belerby

Citace: "lordwasill"Cuzz tak jsem se na vas prisel taky podivat:) Jak se tu keca atd... A hned koukam na 5Ghz pasmo. Je to fakt moc hezký pásmo a doufám že jen tak hned nikdo nezaruší atd..A mam dotaz jestli se neplanuje nějaký další pásmo a co je lepší jestli optika či tohle pasmo (ale asi optika).

P.S: už se mi nechce bombardovat Belerbyho dotazama tak to začnu bomvardovat tady :D:D
:D Zas tolik dotazu nemas  :wink:
Pij beer, at je meer *22*

lordwasill

Tak tě nechci zas nějak moc obtěžovat :D

Hangman

Nenašel by se sponzor na kabel od AP až ke mě domů - tak 800m :)
Neříkej, že to nejde, ale že to neumíš :-)

Hangman is immortal!!!