Main Menu

Větráček

Založil tom712, Leden 08, 2006, 03:41:29 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

tom712

Tohle je spíš žádost o radu, co si to mam vlastně koupit.

Vlastním podobnou grafickou kartu jako je tahle

Větráček začal mít zvuk jak traktor a nedá se s tim pracovat. Naštěstí mam ještě rezervní :-) - to je najednou tichoučko, dokonce slyšim jak pískaj disky :-)

Rád bych tam dal novej větrák, tenhle je navíc dost shit! (Značka Siht ;-) ) Umělohmotnej fuj.

Má dva příchyty na diagonále ve vzdálenosti 5,4cm Nemůžu nikde takovej větrák najít.
Poraďte kde hledat, nebo nabídněte jestli něco máte.
Hodně mi záleží na hlučnosti - protože teď sem tam dal tu s passivem a sakra to je jiný kafe :-D

flashx

idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

tom712

Citace: "flashx"Chlaď vodou  :wink:
No, možná někdy jindy... ;-)

Jinak ten větrák co mam na kartě mi značně připomíná TOTO
Až na to že tenhle má spodek z mědi a zdá se i nějakou pasivní část.

Už jsem asi našel...

Mr.Gespant

pockej... nezavrhuj tu vodu... dneska v podstate uz je to nejrozumnejsi reseni... a uz ani ne moc drahy...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Don Martinez

Já bych tam plácnul toho silencera :) ... Nebo (jestli máš dobře větranou skříň) tady to :)

tom712

Citace: "Mr.Gespant"pockej... nezavrhuj tu vodu... dneska v podstate uz je to nejrozumnejsi reseni... a uz ani ne moc drahy...
Když vodu, tak už po celym PC. Když sem ho kupoval, uvažoval sem o tom, ale pak sem se rozhod pro klasiku... Teď vim že to byla chyba :-)

To možná jindy mnělo znamenat až si koupim novej PC.

To DonMatrinez: Mam skrin perfektne vetranou, ale mam v ni primotop od AMD :-D

Teď momentálně řešim co mi na tu katru pude :-\

Je to HIS Excalibur Radeon 9600SE a podle datasheetů Arctic-Cooling mi tam vadí nějaký kondenzátory :-\

BlackSUN

A voda obiha sama od sebe? Taky je potreba cerpadlo, ktere vydava urcity hluk.

Karfik

Citace: "BlackSUN"V voda obiha sama od sebe? Taky je potreba cerpadlo, ktere vydava urcity hluk.
A neobiha snad? Jak myslis ze funguje klasicky topeni bez cerpadla? Na prirozenym obehu vody. Fyzika 5. třída  :wink:  :lol:
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Radekb

Citace: "Karfik"
Citace: "BlackSUN"V voda obiha sama od sebe? Taky je potreba cerpadlo, ktere vydava urcity hluk.
A neobiha snad? Jak myslis ze funguje klasicky topeni bez cerpadla? Na prirozenym obehu vody. Fyzika 5. třída  :wink:  :lol:
Aby obihala, tak by tam musely byt extra tlusty trubky a asi by to stejne neuchladilo.
Ja zkousel vodu s cerpadlem a byl to vetsi hluk nez 120 mm vetraky.
Na grafice ale mam pasiv. Hry nehraju. :)

Karfik

Citace: "Radekb"
Citace: "Karfik"
Aby obihala, tak by tam musely byt extra tlusty trubky a asi by to stejne neuchladilo.
nejsme troskari. 150mm trubky a kdyz napustis vodu tak hledej komp ve sklepe.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Don Martinez

Citace: "Radekb"Na grafice ale mam pasiv. Hry nehraju. :)
Asus představil nedávno GeForce 7800GT s pasivním chalzením :roll: ...
A nebo chlaďte pivem (sorry mám N6230):

Stačí strčit do caseu a je to - to je teprve casemódink :twisted: ...

belakos

Citace: "Don Martinez"...
Jee, to je moje karta :lol: No myslim, ze za 10k (ve svy dobe) dobrej stojanek, ne?

BlackSUN

Všude se moderuje moderuje, ale tady, když se to panu moderátorovi hodí, ne... Nikdo tu nechce nic přímo koupit, nic nepoptává, na rady a kecání je, myslím, jiná sekce.

tom712

Citace: "BlackSUN"Všude se modereuje moderuje, ale tady, když se to panu moderátorovi hodí, ne... Nikdu tu nechce nic přímo koupit, nic nepoptává, na rady a kecání je, myslím, jiná sekce.
No jak myslíš :-)

Já si ale chci ten větrák skutečně koupit :-)

doctor

Citace: "Radekb"

to by me zajimalo co tam bylo za cerpadlo, kamos ma vodnika a je tam slyset "spendlik spadnout"....  :wink: