A já myslel, že pro sdružení se dělá z nezištných důvodů...

Založil BlackSUN, Leden 26, 2006, 10:06:48 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

DrJ3kyll

Zajimavy je, ze na takovyhle tema se tu rozviri obrovska diskuze.. ale kdyby se nekam napsalo, kdo prijde tahat na strechu tricetikilovou trojnozku a 10 kyblu pisku, tak to bude bez odpovedi.

Karfik

Citace: "flashx"BS je s tebe cítit závist protože sám dokážeš akorát mlátit hubou ale nic  kloudného neuděláš. Jinak si myslim že když vytvoříš funkční FSO a nabídneš ho Klfree tak nikdo nebude proti odkoupení od tvé osoby ale vzhledem k tomu že ty dokážeš pouze o věcěch kecat tak to nehrozí  :lol:
podivej se na predeslou stranku, jak si tam dve pretrhdila notovali, co toho uz pro Klfree udelali :lol:
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

flashx

Citace: "DrJ3kyll"Zajimavy je, ze na takovyhle tema se tu rozviri obrovska diskuze.. ale kdyby se nekam napsalo, kdo prijde tahat na strechu tricetikilovou trojnozku a 10 kyblu pisku, tak to bude bez odpovedi.

Musíš je nechat žít protože většina diskutujících si tu plácá játra to že nic neumí je druhá stránka věci i když vlastně umí "Kecat o všem"  :lol:
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

flashx

Citace: "BlackSUN"
Citace: "flashx"BS je s tebe cítit závist protože sám dokážeš akorát mlátit hubou ale nic  kloudného neuděláš. Jinak si myslim že když vytvoříš funkční FSO a nabídneš ho Klfree tak nikdo nebude proti odkoupení od tvé osoby ale vzhledem k tomu že ty dokážeš pouze o věcěch kecat tak to nehrozí  :lol:

Závidět? Tobě? Já mám práce tolik, že ji musim odmítat, takže tvořit FSO - ne, děkuji.

Můžeš mě, prosím, napsat, jak je to s tim tvym tenkym ledem? Nějak ti to vyšumělo..

Hmm dělník promluvil

Nevyšumělo  8)
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

edvin

Citace: "DrJ3kyll"... ale kdyby se nekam napsalo, kdo prijde tahat na strechu tricetikilovou trojnozku a 10 kyblu pisku, tak to bude bez odpovedi.

Jenže na news.klfree.net-work je za poslední půlrok jediná zpráva. Kdybych dostatečně dopředu věděl, že se klfree pořádá zdarma návštěvu posilovny, neváhám.

Mimochodem: na straně "Přehled informačních zdrojů" t.j. http://www.klfree.net/view.php?cisloclanku=2004122802 na níž je odkaz z hlavní webové stránky sdružení je špatne link na gomen/twiki (ale ani tam jsem teď nenašel seznam prací i když jsem tam snad kdysi něco takového viděl).

Aby nevzikly pochybnosti, když píšu do tohodle legračního threadu: Připadá mi obdivuhoné jak rada a spol. klfree spravují a BSovy poznámky se mi zdají mimo mísu.

Karfik

Citace: "edvin"Aby nevzikly pochybnosti, když píšu do tohodle legračního threadu: Připadá mi obdivuhoné jak rada a spol. klfree spravují a BSovy poznámky se mi zdají mimo mísu.
To nejsou jen poznamky, ten kluk je celej mimo misu a mozna i v mise :wink:  
V Klfree je prace dost, ale jaksi neni kdo by to tak nejak dal do kupy aby se lidi mohli podivat co je kde potreba udelat a pripadne nabidnout ruce a hlavu.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

BlackSUN

Citace: "flashx"Hmm dělník promluvil

Nevyšumělo  8)

Dělník je u mě ten, co musí jenom dělat rukama, protože hlavou mu to nejde.. Takže za dělníka se nepovažuju, i když práci bych vzal jakoukoli, kdybych musel - nemusím :-)

Pořád sem tu nenašel citaci nějaké nepravdy na tvuj účet, směle sem s ní..

Karfik

Citace: "BlackSUN"Dělník je u mě ten, co musí jenom dělat rukama, protože hlavou mu to nejde..
takze podle tvych moudrych slov, delas jen hlavou a ne rukama. Tak to si tu tvoji praci moc predstavit neumim, jedine ze sedis na prdeli a nedelas nic. Kdyby si se jen trosku zamyslel, tak by jsi pochopil ze i ten co dela hlavou, k tomu pouziva ruce. A jak tu uz jednou zaznelo, tak podle toho jak sem prispivas toho asi moc nedelas.

Don Martinez

Citace: "Karfik"...
OT (logická vložka a obrana Černého Slunce): Došlo u tebe k dezinterpretaci BS výroku - "Dělník dělá jenom rukama" - BS řekl, že on se za dělníka nepovažuje (nemusí dělat jenom rukama) - tzn. občas do toho zapojí i hlavu nebo ruce - podle potřeby :) .

BlackSUN

Citace: "DrJ3kyll"Zajimavy je, ze na takovyhle tema se tu rozviri obrovska diskuze.. ale kdyby se nekam napsalo, kdo prijde tahat na strechu tricetikilovou trojnozku a 10 kyblu pisku, tak to bude bez odpovedi.

Jj, v tomhle s tebou souhlasim, jak se do neceho "horkeho" pichne, je to problem a kazdej se hned nastve misto rozumne klidne odpovedi typu te od belgarata, coz ocenuji.

BlackSUN

Citace: "Karfik"
Citace: "BlackSUN"Dělník je u mě ten, co musí jenom dělat rukama, protože hlavou mu to nejde..
takze podle tvych moudrych slov, delas jen hlavou a ne rukama. Tak to si tu tvoji praci moc predstavit neumim, jedine ze sedis na prdeli a nedelas nic. Kdyby si se jen trosku zamyslel, tak by jsi pochopil ze i ten co dela hlavou, k tomu pouziva ruce. A jak tu uz jednou zaznelo, tak podle toho jak sem prispivas toho asi moc nedelas.

Si to přečti ještě jednou, třeba pak upravíš svoji reakci - dělník je u mě ten, co musí dělat jenom rukama. To neznamená, že já ruce k práci nepoužívám, ale není to hlavní nástroj, jen prostředek..

BlackSUN

Citace: "Don Martinez"
Citace: "Karfik"...
OT (logická vložka a obrana Černého Slunce): Došlo u tebe k dezinterpretaci BS výroku - "Dělník dělá jenom rukama" - BS řekl, že on se za dělníka nepovažuje (nemusí dělat jenom rukama) - tzn. občas do toho zapojí i hlavu nebo ruce - podle potřeby :) .

Tak tak, díky, vypadá to, že tu jsou i rozumní lidé.

Karfik

Jj, v tomhle s tebou souhlasim, jak se do neceho "horkeho" pichne, je to problem a kazdej se hned nastve misto rozumne klidne odpovedi typu te od belgarata, coz ocenuji.
skoda ze se neda neco ocenit u tebe.

BlackSUN

Citace: "Karfik"skoda ze se neda neco ocenit u tebe.

Věc názoru, tvuj ti neberu, muj nenutim.

DrJ3kyll

ale ze vetsinou tu jehlu drzis ty...

ad Edvin) Ano.. mas pravdu, on se zatim totiz zadny z pouzitych informacnich kanalu neosvedcil. Byla tu i databaze Ochotnici, ale jeji uspesnost odezvy oslovenych byla takova, ze uz skoro vysumela - toto je predevsim apel na radu - zde by mela stanovit nejaky rad a poradek a trochu debordelizovat a zprehlednit informacni toky ve sdruzeni.