Main Menu

Mazání threadů

Založil BlackSUN, Květen 20, 2006, 01:42:23 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

skudlik

Jakozto samozvany moderator upozornuju, ze v tomto threadu SMAZU cokoli dalsiho co nebude k tematu. Tema je MAZANI THREADU a me samotneho by zajimalo KDO A PROC ten prispevek smazal (at uz byl jakkoli obvinujici ci urazlivy) . Podotykam - ja jsem to nebyl  :twisted:  :twisted: Svoje osobni problemy si reste pokudmozno nekde uplne jinde.

Belerby

no, to mazani netusim...
adminu tu je jen par

administrator, k5, belerby, gespant, xtom   a moderatori skudlik a tom712...

administrator a xtom to byt nemohli, maji mensi datum posledniho prihlaseni...

zbyva belerby, gespant, k5 a skudlik a tom712 -
kazdej z nich rika ze to nesmazal...

pak je tu jeste jedna moznost - ze si to docent smazal sam  :D

a nebo nevim - nebo byl admin jeste nekdo a hned potom si odebral prava  :lol:
no a nebo je mozny ze jsem nejakeho admina prehlednul, ale stejne - proc by to mazal ?
Pij beer, at je meer *22*

Mr.Gespant

no vzhledem k tomu, ze nevim co v tom prispevku presne bylo, tak tezko rict, kdo mohl mit motiv... :lol: Ale jestli to bylo jen ty preposlany maily, tak fakt netusim... Na tom jsme opravdu asi nikdo z nas nemel zajem...  :roll:

Jeste mrknu do DB...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

skudlik

Citace: "Mr.Gespant"Jeste mrknu do DB...
Mrknuls ? .. nerad bych tohle vlakno zamknul s tim, ze nikdo o nicem nevi a nic se nestalo....

Belerby

no nevim nevim jestli se tam tohle necha dohledat... muzes tam kdyztak mrknout sam ;o)

BlackSUN

Proč to zamykat? Pokud se tu nejede silnej OT a neni vyřešeno, nechal bych to otevřené.. Na druhou stranu by to bylo pěkné zakonzervování toho, co je možné v klfree.

Mr.Gespant

Citace: "skudlik"
Citace: "Mr.Gespant"Jeste mrknu do DB...
Mrknuls ? .. nerad bych tohle vlakno zamknul s tim, ze nikdo o nicem nevi a nic se nestalo....

Mrknul jsem a zjistil to same co Belerby... phpBB neumi nijak zalohovat smazane posty... :-(

skudlik

Citace: "BlackSUN"Proč to zamykat? Pokud se tu nejede silnej OT a neni vyřešeno, nechal bych to otevřené.. Na druhou stranu by to bylo pěkné zakonzervování toho, co je možné v klfree.

Hmmffff .. no uprimne zacinam nabyvat nazoru, ze to fakt nikdo nesmazal. Neni mozne, ze byl ten prispevek nejak spatne odeslan? Sel po odeslani normalne zobrazit? Aby to nekdo umyslne smazal a pak to zapiral, to se mi fakt nezda moc pravdepodobne (kdyz uz by nekdo pouzil takovehle krajni reseni, tak prece musi vedet proc a i si to obhajit... ja sam jsem tu uz par prispevku smazal ... ale dotycne jsem na to vzdy upozornil)....

Z logu teda pozname uz kulovy.. Takze jedina cesta co me napada, je omezeni administratorskeho pristupu uzsi okruh osob ...

Na kecy o tom, co je a neni mozne je urcite brzo. Prijde mi daleko vic mozne, ze phpbb prispevek z nejakeho duvodu "nevzalo" .. nez ze by to tu nekdo smazal a nepriznal se k tomu....

Belerby

no myslim ze phpbb prispevek vzalo.. ja ho treba dokonce i cetl...

BlackSUN

Tak tak, určitě tu byl a i se u něj diskutovalo.
Jinak Skudlik má asi ještě nezkažené ideály..

scorpio

I ja jsem ho tu cetl ... bylo to DLOUUUUUHY tak na stranku s citacema tri nebo ctyr e-mailu ...
-- by Scorpio ---

Mr.Gespant

pockat! na ten post se i odpovidalo? to by v DB mozna mohly byt posty, ktere na to navazovali - takze ted budou nezarazeny... leda by byl smazany cely thread, ale to uz tuplem nechapu proc...

scorpio

co ja si pamatuju odpovidalo ... tak 3 mozna i 4 odpovedi jestli me pamet neklame ...
-- by Scorpio ---

Don Martinez

Citace: "Mr.Gespant"pockat! na ten post se i odpovidalo? to by v DB mozna mohly byt posty, ktere na to navazovali - takze ted budou nezarazeny... leda by byl smazany cely thread, ale to uz tuplem nechapu proc...
A jestli docent neměl mod nebo admin práva tak si to ani nemohl sám smazat... Tak se přiznejte...

Belerby

no nevim, ja spis myslim ze u nej diskuze nebyla ;o)
ale nevim...