Main Menu

floorbal

Založil mazanek, Srpen 27, 2006, 08:59:29 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Don Martinez

Ehm jak je to s těma brankama? Mám si teď v úterý vzít výstroj?

Mr.Gespant

Citace: "Don Martinez"Ehm jak je to s těma brankama? Mám si teď v úterý vzít výstroj?

lol :-))))) prijd se nejdriv v utery podivat bez vystroje... :-)
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

mazanek

Přecenili jsme totiž velikost tělocvičny...obávám se, že ve výstroji se do ní nevejdeš :-)

Mimochodem, nepodařilo se někomu čirou náhodou sehnat něco většího?! Nebo aspoň náznak naděje, že by někde měli volno?

kaiten

Tak dnes jdeme na to :) Jsem zvědav kolik nás bude. Tělocvična zatím nic :(

doctor

dnes jsem mimo hru, naka chripka ci co, tak na vas nechci prskat...
kamarad pro me zjistuje tu vetsi telocvinu u podjezdu, zatim se mi neozval, kopnu ho do **** a trochu popozenu...
zlomte vaz vecer  :wink:

kaiten

Tak v rozdělově je volná TV ale jen o víkend. Proberem večer :)

Andyr

Tak opet mi to nevyslo:) dneska opet nedorazim:( snazim se...chci si zahrat

kaiten

Já opět hlásím kaiten + 3, jen dojde k výměně hrotového útočníka - dlouhána Marťana jsem poslal na hostování a draftnul jsem místo něj Vlka - neznáte ale poznáte :D

Baxnop

kaiten

Další mazec hoďka a půl, trošku jsem se i zapotil :D
Co se týká Tělocvičen tak zvědi již sondují (sokol v úterý padá, kluci to už pustili místo nich tam chodí nějakej basket - to by jsme se asi navzájem trochu pletli)

kaiten

Takže: Sokol, 12.zš, 6.zš, 5zš - naprosto plno, nevezmou nás tam ani na převlíknutí.

Baxnop

Zitra neprijdu, marodim  :roll:

Baxnop

Cus, tak dneska jeste musim vynechat :-( priste uz pridu :) sry

kaiten

Zdravíčko všem, teď 26. se floorbal nekonal všem kdo tam snad dorazil se omlouvám, ale nevěděl jsem jak vám dát vědět (doufám že to všechny napadlo, že přes svátky bude škola asi uzavřena). Ovšem 2.ledna se hodina výuky ve floorbale koná :D Tak tam buďte fši :)

Andyr

Se mnou pocitejte, budu se snazit dorazit:) aspon bude dobra nalada ze silvestra:)