Main Menu

floorbal

Založil mazanek, Srpen 27, 2006, 08:59:29 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Don Martinez

Bohužel jsem celej den ve škole v Práglu :oops: ... No tak přihlašte se někdo dobrovolně...

BlackSUN

Mam kolegu s tel. kontaktem na ni, zkusim zajistit.

doctor

tak jsem se prave vratil z florbalu se znamejma v telocvicne na okrsku 0 u kruhaku, u podjezdu bylo to fajn
hokejka z kaufiku s mickem za 220 :-)

mazanek

Takže, dneska sem konečně dostih kompetentní osobu na 2.ZŠ (nakonec pan ředitel) a dohodnul ten floorbal.. Bude každé úterý 20:00 - 21:30 počínaje 7.11., cena 170 Kč/hod. Tělocvična je dost malá, ale v tuhle chvíli už si asi moc vybírat nemůžem :-( Potřebuju ale ještě jednu osobu, která se spolu se mnou upíše na smlouvu a bude za celej ten cirkus spoluzodpovídat..tato se musí nálezt nejlépe ihned, ve čtvrtek mám přijít podepsat smlouvu.. Tak šup šup, hlaště se dobrovolně! :-)

doctor

ja to asi nepodepisu, to jedine na dalku  :?
co znamena je mala? v kolik lidech se tam da hrat? po vcerejsku vim, ze 3 na 3 je dost honicka, jeste ze se stridame...
a muzete mi poslat link na mapu kde to je? nebo ulice at netapu, dekuji  :oops:
a pristi utery v 19.45 jsem na miste
super a myslim ze ti patri diky za vyrizeni :!:

mazanek

No je menší než ta loňská, hlavně užší..navrhuju to zkusit a uvidíme.. Snažil sem se ho ukecat, že bysme jednou dvakrát přišli a pak teprve sepsali smlouvu, ale on nechtěl ani slyšet, bez smlouvy nás tam nepustí! Napíše nám smlouvu až do konce školního roku, zrušení stačí po telefonu (odmítl to psát vícekrát, pokud bysme to po vánocích třeba chtěli prodloužit..) Na smlouvu sem mu dal svoje jméno, adresu, rodný číslo a telefon..kdyby se cokoli stalo nebo nás potřeboval sehnat, tak aby se měl na koho obrátit...a chtěl právě ještě jednoho (asi sem se mu nezdál dostatečně důvěryhodnej :-( Nicméně podpis chce jen ode mě.

kaiten

re: mazanek
A máš na něj mejl? já jsem v práci od rána do večera ale jestli mu to stačí jen meilem, tak se tam taky upíšu. A těším se na shledání v úterý  :P  :wink:

Don Martinez

Jak je to s brankama? Mám si vzít masku etc. nebo budeme hrát zase na malý?

mazanek

Ahoj, jak je to s brankama nevim, zjistíme v úterý.. Určitě tam byly švédský bedny (provizorní řešení). Ale vzhledem k tomu, jaký všechny aktivity tam můžem provozovat, tak by měli mít i branky..

Doma bych měl přinejhorším materiál i nářadí na výrobu vlastních branek, jen neumim se svářečkou (takže nakonec možná budem shánět schopnýho svářeče :-)

Mail na pana řiditele mám, dal mi svojí vizitku..nejlepší asi bude, když mi pošleš (kaitene) údaje na mail nebo písneš do ICQ a já mu je přepošlu, ať s nim komunikujeme jen jeden (už teď v tom měl binec a nevěděl, kam mě zařadit)

Předem díky za spolupráci, O.

doctor

klucííí, povíte mi kde to je a kde mám tedy bejt?  :cry:

mazanek

Jasně :-) 2. ZŠ Kladno (Stará Amálka) je v ulici Zdeňka Petříka 1756, půjdete směrem od Delvity (starého Gymplu), podél restaurace Asie, hasičů až na křižovatku s ulicí Čermákova, velká budova po levé straně... Z druhé strany přiléhajícího parku je zastávka autobusu, tuším číslo 5 (jede k Aquaparku)

Pokus o odkaz z mapy: http://www.mapy.cz/searchScreen?query=Zdenka+Pet%C5%99%C3%ADka#centerX=132323648@centerY=136152768@typ=base@zoom=16@vizType=none@vizIds=none

doctor

super, diky, uz se tesim  :!:

BlackSUN

Též se těšim.. Jen teda dotázek - co se nakonec bude hrát? Abych si fčas zaopatřil kdyžtak nějakou tesco-stick..

doctor

no rekl bych ten florbal ne?  :wink:

mazanek

Ahoj, tak sem právě podepsal nájemní smlouvu, takže můžem začít chodit hrát!!

Fakta: úterý 7.11. 20:00 - 21:30 a každé další je "velká" tělocvična 2. ZŠ Kladno naše! Cena je 255 Kč. Možné provozované sporty vpodstatě jakékoli, pokud se nebude ničit zařízení (výslovně zakázal pouze kopanou s klasickým míčem) Nicméně v plánu byl floorbal, tak bych začal u něj..

Organizační věci: Sraz je 19:50 u vchodu uvnitř dvora vpravo. Dovnitř nás na moje nebo kaitenovo jméno pustí pani školnice, jakékoli pozdní příchody se budou řešit se mnou (prozvoníte mě na číslo 777 593 162 a já vám otevřu)!! Hlavně nezvoňte na pani školnici, nebo nás vyhodí!! Nesmíme pouštět nikoho cizího, tj v našem případě bez hokejky :-) (údajně je tak čtyřikrát za rok vykradou!)

Problém: Nemají branky! Navrhuji několik řešení:
a) budem hrát na švédský bedny (nouzovka)
b) někde si branky půjčíme (já ale nevim kde)
c) vyrobíme si je (zůstanou ve sdružení na vždycky a pro všechny) Jak už sem psal, mám materiál i nářadí, jen neumim se svářečkou...pochybuju, že ukecám tátu, aby mi to svařil, tak se hlaště, kdo to umí.. Nebo mi aspoň udejte míry, jak to má vypadat!

Těšim se v úterý navi O.