Main Menu

Baterie k Notebooku sIBM r51 5h+

Založil Elkim, Září 03, 2007, 09:53:16 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Elkim

Zdravim,nemate nekdo nahodou baterku k notesu IBM r51 nebo i od jinyho aleaby tam pasovala
pozn. musi vyrzet 5h+
diky

SPM

Život je krásný jako louka plná rozkvetlých květin. Jen se pro jednu sehneš, tak tě někdo kopne do zadku.

Elkim

jstembera

Citace: Elkim kdy Září 05, 2007, 07:03:16 DOPOLEDNE
Citace: SPM kdy Září 03, 2007, 10:41:22 ODPOLEDNE
Dá se za 4kKč koupit nová
uz ji mam objednanou :)
Zbezne jsem nasel 7.2 Ah pod 3k. Treba tady
Nebyla by levnejsi renovace?
lamy sobe ;o)

Elkim

muzete poradit? o kolik vic casove vydrzi ta co pastul jstembera 7,2Ah nez 6600 viz.http://www.alza.cz/ibm-lenovo-nahradni-baterie-pro-nb-t40-t41-t42-t43-r50e-r50-r51-r52-6-600mah-9-clankova-d57437.htm

nevyznam se vtom,je tedy asi lepsi koupit tu 7,2 co?

SPM

Mno, ta 7,2 má o 600mAh větší kapacitu... což přeci jenom se na výdrži už podepíše :) ta moje stála něco přes 4kKč, ale zase byla originál... jsem do miláčka zainvestoval :) repase, no... nevim jak na IBM, když sem si chtěl nechat zrepasovat baterku na bejvalýho compaqa, tak to prej nešlo :/
Život je krásný jako louka plná rozkvetlých květin. Jen se pro jednu sehneš, tak tě někdo kopne do zadku.

Elkim

Citace: SPM kdy Září 05, 2007, 03:48:59 ODPOLEDNE
Mno, ta 7,2 má o 600mAh větší kapacitu... což přeci jenom se na výdrži už podepíše :) ta moje stála něco přes 4kKč, ale zase byla originál... jsem do miláčka zainvestoval :) repase, no... nevim jak na IBM, když sem si chtěl nechat zrepasovat baterku na bejvalýho compaqa, tak to prej nešlo :/
no ten link od jstembery,tam pisou ze je to baterie od IBM Lenovo toe origos ne?

Don Martinez

Elkim

tak sem si tedy objednal  tu od Jstembery :) diky za rady  O0