Přezdívky v Klfree - aneb jak jsem ke svému nicku přišel?

Založil Administrator, Září 23, 2005, 01:40:00 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Administrator

Pochlub se, kde jsi k přezdívce přišel, co znamená a jak se to stalo, že jí máš?

tom712

tom - protože sem tom
712 - protože muj první mail v životě bylo číslo (cz622712@worldonline.cz) a taky muj telefon měl číslo... sakra už si ho nepamatuju, ani si nepamatuju co sem mel az operatora, ale nejak 712573. A kurvy mi ho ukradli tramvaji!
A mně ty čísla nějak přirostly k srci a založil sem si email tom712 na atlase.

Jinak mi spíš lidi řikaj TIKI nebo PIKAČU než sedumdvanáct.

Karfik

v hospodě jak jinak :lol:
pane karfik vy nas ale zasobujete
jinak mi rikaj, ČÁDA, SAMEC, TY VOLE, DEBILE, JDI DO PR...., VÍŤA, VÍŤULKA, BLBČE, GUMO atd.
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Don Martinez

Kdysi jsem vsude daval Martinez (mam takovy jeste ICQ), ale pak jsem se hlasil na forum.pctuning.cz a tam uz byl zabrany - tak jsem pridal slechticky titul a od ty doby to nemenim... :)
No a ve skutecnosti mi tak samozrejme nikdo nerika :D

doctor

přezdívka od dětsví, kdysi říkali doktor i mýmu tatíkovi, no a jeden muj kámoš to přenesl i na mě... u tatíka protože vypadal jak doktor práv, ja byl od mala gynekolog amatér  :wink:
dnes už mi tak řekne jen pár lidí, ale jako nick na netu sem to nechal, jde o zvyk, a to je u mě železná košile :-)

Mr.Gespant

Citace: "tom712"
Citace: "DrJ3kyll"Hadejte... O:o)
Jseš schyzofrenik. Teda rozhodně vypadáš. 8)
A Jekyll bylo na Xchatu zabraný proto ta trojka :-)

detektive :-))
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Mostock

Mostock sem byl  jsem a budu  :)
nekteri si mysli ze je to od Mostu jiny od Stocku plzen :) (jinak tzy jejich napoje mi moc nejedou) ale zkuste si to prelozzit v jazyku hig elves :) treba vam z toho neco vznikne :) P.S  tenhle nick mam uz od zakladky a sem na nej hrdej  :D z 99,9% pokud najdete na netu Mostocka tak sem ti ja  :twisted:
´Neill : T´elc  please say something
T´elc : Indeed

Medwyn

To sem tak jednou hral Baldur's Gate za kouzelnika.. a jmeno v takove hre musi mit trochu "uroven". Mnoo... tak jsem vymyslel neco, co by zapadlo do jmen typu Imoen, Minsc a Sarevok .. a vylezlo z toho Medvin. :-) Ale to se mi zdalo malo "drsny" - takze jsem Medwyn. :lol:

belakos

No to sem jednou potreboval nick jak sul, tak sem sednul na zachod a premejslel... stale myslim (kroutim hlavou)... najednou vedle sebe vidim takovy ty vatovy kulaty mrchy na utirani xichtu a na nich 'Bellawa Cosmetics'... jeste jednou se zamyslim a hle! BELAKOS je na svete :mrgreen:

Pokud date hledat 'belakos' na googlu, tak najdete nejaky Nizozemsky koberce, hehe

tom712

UPDATE: Taky mi někteří lidi říkaj KUŘE

Tuhle přezdívku mám z historických důvodů.. :-D Sem dřív míval krátký peroxidově-žlutý vlasy.
Ale moc lidí mi tak neřiká.

K5

K5 používám od doby, co jsem byl očíslován. Stalo se to v dávných dobách, kdy Kreténi ještě netušili, že se stanou Kretény. K2 velmi často používal ve své mluvě tato a jim podobná slovní spojení:
"dyť sem kretén"
"dyť je to kretén"
"seš kretén"
Toto ho prý naučil K1, sám K1 však tato spojení používal jen zcela minimálně, ostatně asi jako každý jiný řádný občan naší vlasti. Po čase, kdy K2 nakazil i ostatní a intenzita kreténů ve větách dosáhla neúnosné výše, K5 tímto frustrován, jednoho dne prohlásil že už toho má dost a že si nepřeje být nadále častován kreténem, čímž bohužel dosáhl pravého opaku a výraz kretén se dostal do módy. Diskuse, která po tomto prohlášení nastala, měla asi takovýto průběh:
K5 - dohodněme se, že se již nadále nebudeme častovat kretény, já si to již více nepřeji
K1 a K2 sborově - sám seš kretén! To by tak scházelo.
K5 - já se totiž občas spletu a řeknu tak manželce.
K3 - to je pravda, já už našemu jezevčíkovi taky jinak neřeknu. A co manželka, taky na to slyší?
Další průběh této dozajista plodné diskuse již odnesl čas. A dny ubíhaly nerušeně dál, až jednou volal K3 a telefon zvedl K2:
K3 - tady kretén číslo tři.
K2 - tady kretén číslo jedna!
K1 - no dovol?!
K2 - no tak tady kretén číslo dvě.
Tímto okamžikem bylo rozhodnuto o prvních třech očíslovaných. Protože se ve stejném čase a na stejném místě s K1 a K2 nacházel i K4, byl chudák též očíslován. Při první příležitosti pak byl seznámen s průběhem událostí i svým číslem K5. K95 na dotaz, chce-li být očíslován prohlásil, že když můžou mít číslo Windows, tak že to samé může mít taky. Další čísla až do výše K8 byla přidělena v průběhu několika málo dní. K6 po té, co si vyslechl výše popsaný příběh z úst K1, též zahořel touhou míti číslo a tedy jej dostal a nešťastník, který něco zamrmlal z vedlejší kanceláře dostal K7 ani nemrkl. K8 přijal své očíslování statečně. Protekčně byl též očíslován jezevčík Valda, což si vymohl K3. A aby bylo učiněno zadost přísloví Jaký pán, takový pes, dostal K13.

Docent

Tak to já mám tu přezdívku strašně dávno, ještě z doby, kdy nejmladší z vás vůbec nebyli na světě, ti o něco starší si hráli v uhláku na horníka a ti ještě o trochu starší s holkama na doktory  :twisted: . V r. 1973 mně spolužák v prváku na průmce začal říkat "Docente", pravděpodobně z důvodu, že jsem vypadal již v mládí velmi moudře  :lol: , a už mně to zůstalo.
S(tB)eznam - nic horšího neznám!
... vlastně ano, cenzora v KlFree :-(.