Main Menu

Tester --> Clen

Založil Don Martinez, Září 23, 2005, 05:39:47 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Don Martinez

Mam takovej problem a nevim do jaky sekce s nim - takze tady mu bude nejlip... :)
Prihlasku mam orazitkovanou, podepsanou, prispevky sem zaplatil, schuzky pro novy cleny sem se taky zucastnil ale v IS mam furt Testera s prihlaskou... :? Ve Stanovach je napsany, ze se clenem stanu dalsi mesic po rozhodnuti rady (to uz je taky) - to je to razitko a podpis na prihlasce, ne? Tak proc jsem furt tester s prihlaskou a ne clen? Jenom by mi to zajimalo - protoze jestli nejsem tak na zejtrejsi schuzi ani nemusim chodit, ze jo?
Neberte to jako nejakej osobni utok - tak to nemyslim :oops: ...

jedjisch

Mas to tam napsany - po prihlaseni do ISka hledej Datum vstupu... v ten den se ti zmeni stav na Clena... no koneckoncu by to melo byt napsany i na ty Zadosti o clenstvi :)

Don Martinez

Aha 1.10. hmmm predpokladam, ze hlasovaci pravo nemam, co?

Mr.Gespant

Citace: "Don Martinez"Mam takovej problem a nevim do jaky sekce s nim - takze tady mu bude nejlip... :)
Prihlasku mam orazitkovanou, podepsanou, prispevky sem zaplatil, schuzky pro novy cleny sem se taky zucastnil ale v IS mam furt Testera s prihlaskou... :? Ve Stanovach je napsany, ze se clenem stanu dalsi mesic po rozhodnuti rady (to uz je taky) - to je to razitko a podpis na prihlasce, ne? Tak proc jsem furt tester s prihlaskou a ne clen? Jenom by mi to zajimalo - protoze jestli nejsem tak na zejtrejsi schuzi ani nemusim chodit, ze jo?
Neberte to jako nejakej osobni utok - tak to nemyslim :oops: ...

Clenem se stavas k datumu, ktery mas napsany na zadosti o clenstvi - jestli jsi byl vcera, tak tam mas napsano 1.10., tzn. zitra na Schuzi clenu nemuzes
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

jedjisch

Citace: "Don Martinez"Aha 1.10. hmmm predpokladam, ze hlasovaci pravo nemam, co?

No nejsi clenem... takze pristi rok? :)

Don Martinez

Citace: "Mr.Gespant"Clenem se stavas k datumu, ktery mas napsany na zadosti o clenstvi - jestli jsi byl vcera, tak tam mas napsano 1.10., tzn. zitra na Schuzi clenu nemuzes
Na novoclensky schuzce jsem byl 25.8. - to uz je mesic, zadost jsem podaval v pondeli tehoz tydne - tj. 22.8. ...
No tak pridu o zejtrejsi spestreni odpoledne  :( - co se da delat

Karfik

Citace: "Don Martinez"
Citace: "Mr.Gespant"Clenem se stavas k datumu, ktery mas napsany na zadosti o clenstvi - jestli jsi byl vcera, tak tam mas napsano 1.10., tzn. zitra na Schuzi clenu nemuzes
Na novoclensky schuzce jsem byl 25.8. - to uz je mesic, zadost jsem podaval v pondeli tehoz tydne - tj. 22.8. ...
kiš kiš :lol:
Nemluvím sprostě, nekouřím a nepiju. Ale když mi ku*va spadne cigáro do piva, tak to se fakt nase*u.

Docent

Citace: "Don Martinez"No tak pridu o zejtrejsi spestreni odpoledne  :( - co se da delat
Dívej se na to z tý lepší stránky - zítra touhle dobou třeba budeš rád, že ses nezúčastnil bitky nebo nepřišel o oděvní součástky  :twisted:  :!:
S(tB)eznam - nic horšího neznám!
... vlastně ano, cenzora v KlFree :-(.

Citace: "Docent"
Citace: "Don Martinez"No tak pridu o zejtrejsi spestreni odpoledne  :( - co se da delat
Dívej se na to z tý lepší stránky - zítra touhle dobou třeba budeš rád, že ses nezúčastnil bitky nebo nepřišel o oděvní součástky  :twisted:  :!:
tak to nekdo natocte ,aby jsme tu tragycrazykomedii  :D  videli i my ,nove pristupujici clenove

Tom733

Citace: "Don Martinez"

jedine, co me napada, ze ses nestihnul pripojit pred 1.9. ?
Autor příspěvku od p.t. čtenáře neočekává, že si bude domýšlet cokoliv dalšího, co není v příspěvku přímo napsáno.

Motto: "Připojení má každý takové jaké si sám udělá a jak se o něj stará"

belakos

Sem zvedavej, kolik useru dneska prileze...

Medwyn

Citace: "belakos"Sem zvedavej, kolik useru dneska prileze...

hahaha... o to uz se vedeni davno sazi :D

K5

Omluvenku, tedy e-mail s informací, že se nemohou (ať už z jakýchkoli důvodů) dostavit, poslalo asi 10 členů. Za několik hodin uvidíme, kolik členů Sdružení salámuje úplně.

flashx

Citace: "Docent"

Ty to vlastne nevis .............. každy sebou povine bere yagi a parabolu jako stit  :wink:  :lol:
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

Don Martinez

Citace: "Tom733"jedine, co me napada, ze ses nestihnul pripojit pred 1.9. ?
Ne kdyz jsem byl na ty novoclensky schuzce tak uz mi net jel... no nic ted uz je to jedno - zkouknu misto toho Davis Cup :)