Main Menu

MandrivaLinux 2006

Založil Hanz02, Listopad 11, 2005, 10:51:30 DOPOLEDNE

« předchozí - další »

Dokaze Hanz02 aspon nainstalovat MandrivaLinux 2006?

Ano
6 (54.5%)
Ne
4 (36.4%)
Kdo je Hanz02
1 (9.1%)

Celkem hlasů: 10

Hlasování ukončeno: Listopad 18, 2005, 01:04:51 ODPOLEDNE

Strazhce

Citace: "belakos"
Use valknut:) Ten valknut bude mozna k dispozici ve forme RPM balicku, ale jestli ne, budes ho muset kompilovat, teprv az budes mit zkompilovano, budes poradnej linuxak :twisted:

Hm :-) Nepocitame do toho Gentoo Portage.
Resp. pocitame ve chvili, kdy dokaze prekonat potize pomoci portage (napr. totalne rozsypana kompilace diky spatne vygenerovanym hlavickovym souborum v /usr/include).

belakos

Citace: "Strazhce"Hm :-) Nepocitame do toho Gentoo Portage.
Resp. pocitame ve chvili, kdy dokaze prekonat potize pomoci portage (napr. totalne rozsypana kompilace diky spatne vygenerovanym hlavickovym souborum v /usr/include).

No ja mel driv mdk a tam sem si ten valknut kompiloval. Sice mi to trvalo par dni, ale nakonec se povedlo:)

Hanz02

Citace: "belakos"Sice mi to trvalo par dni, ale nakonec se povedlo:)
To vazne dela tak dlouho  :shock:  :?:  To nemuzu delat na svem PC, co bych delal doma  :lol:  :lol:  :lol:
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

Strazhce

Jo... Myslim, ze jsem ho zkousel zkusmo namergovat a trvalo to docela dlouho...

belakos

Citace: "Hanz02"
Citace: "belakos"Sice mi to trvalo par dni, ale nakonec se povedlo:)
To vazne dela tak dlouho  :shock:  :?:  To nemuzu delat na svem PC, co bych delal doma  :lol:  :lol:  :lol:

Tim 'par dni' sem nemyslel samotnou kompilaci, ale zarizeni vselijakejch dependencies a tak..