To kvuli tomu, ze akorat chlastas...

Založil Don Martinez, Listopad 14, 2005, 06:31:48 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Don Martinez

Citace: "tom712"Sorry, tak úterý sou pro mně mrtvý  :cry:
To kvuli tomu, ze akorat chlastas a kdyz te clovek pekne socializovane pozdravi tak si tak v pr*eli, ze ho ani nepoznas :twisted: . Nic ve zlym

tom712

Citace: "Don Martinez"
To kvuli tomu, ze akorat chlastas a kdyz te clovek pekne socializovane pozdravi tak si tak v pr*eli, ze ho ani nepoznas :twisted: . Nic ve zlym
No nepoznal sem tě :-) Ale pozdravil... pak sem si uvědomil kdo to sakra seš :-D (teda cestou z hospody :-D )
A to že nemůžu v úterý neni kůli chlastání

Mr.Gespant

Citace: "tom712"
No nepoznal sem tě :-) Ale pozdravil... pak sem si uvědomil kdo to sakra seš :-D
No a neni to kůli chlastání.

jj na kratkodobou pamet ma vliv neco jinyho :-))
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Don Martinez

Citace: "tom712"No nepoznal sem tě :-) Ale pozdravil... pak sem si uvědomil kdo to sakra seš :-D (teda cestou z hospody :-D )
No aspon, ze sis vzpomnel :) ...  A to jsem si myslel, ze jsem nezapomunutelna osobnost - asi budu muset zacit nosit tu kapi, luk a nechat si potetovat xicht - to me pak poznate vsichni... a budete si myslet, ze jsem poradnej k*k*t chjo

tom712

Citace: "tom712"No nepoznal sem tě :-) Ale pozdravil... pak sem si uvědomil kdo to sakra seš :-D (teda cestou z hospody :-D )
No aspon, ze sis vzpomnel :) ...  A to jsem si myslel, ze jsem nezapomunutelna osobnost - asi budu muset zacit nosit tu kapi, luk a nechat si potetovat xicht - to me pak poznate vsichni...  a budete si myslet, ze jsem poradnej k*k*t chjo
Jo to je přesne tim :-) tady nemáš fotku. Skra viděl sem tě jedno v životě a s mojí krátkodobou pamnětí je to špatné (modří vědí proč).
Sem se ptal kamarádů jestli nevědi vodkaď tě znám a nevěděli. Ale vrtalo mi to hlavou docela dlouho...

belakos

Ja tam byl taky s majou (DM), ale zdravit sem te radsi ani nezkousel :P Castecne proto, ze sem byl sam zlehka pripitej a artikulace nebyla na vyzadovane urovni..

tom712

Citace: "belakos"Ja tam byl taky s majou (DM), ale zdravit sem te radsi ani nezkousel :P Castecne proto, ze sem byl sam zlehka pripitej a artikulace nebyla na vyzadovane urovni..
Whoa. Cože s kym?
//Update: DM=Don Martinez :-) predpokladam a mája mu řikáš večer do ouška

Btw tebe si teda už vůbec nepamatuju jak vypadáš :-)

Don Martinez

Citace: "tom712"Whoa. Cože s kym?
//Update: DM=Don Martinez :-) predpokladam a mája mu řikáš večer do ouška
Srac to vymyslel na stredni. Malem jsem si kvuli tomu koupil grafarnu od Gigabytu - ta jejich rada se jmenuje Maya :) . Tady ty prezdivky cloveka serou tak tejden pak mu to zacne byt jedno tak sem si na Maju zvykl :( .
edit: upravil jsem si svuj nick v tvoji citaci.

belakos

Citace: "tom712"Btw tebe si teda už vůbec nepamatuju jak vypadáš :-)

No videli sme se jen jednou, na instalacce crusadera na Norsky (snad). Byl sem v ty skupine s Jekyllem

Hanz02

Citace: "belakos"

No videli sme se jen jednou, na instalacce crusadera na Norsky (snad).
podle fota si je podobny  :lol:  :lol:
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

tom712

No videli sme se jen jednou, na instalacce crusadera na Norsky (snad). Byl sem v ty skupine s Jekyllem
Jo ja vim, ale prave ze jen jednou... a bylo tam vic lidi.
Pamatuju si goodmena, s tim sme smerovali crusadera.

Nejses takovej blondatej... ale to je jedno. Muzes se ke mne hlasit az mne potkas :D a pripomenout se  :-)

belakos

Citace: "tom712"

Jo ja vim, ale prave ze jen jednou... a bylo tam vic lidi.
Pamatuju si goodmena, s tim sme smerovali crusadera.

Nejses takovej blondatej... ale to je jedno. Muzes se ke mne hlasit az mne potkas :D a pripomenout se  :-)

JJ, blondatej. To bych mel byt ja :D