Main Menu

floorbal

Založil mazanek, Srpen 27, 2006, 08:59:29 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Andyr

Florbalek sem kdysi hraval:) ale nejak sem vysel ze cviku:)
Doufam ze najdu nejakou hokejku u brachy!!!
JInak hospudka by taky nebyla spatna!"!
A co se týče fotbálku, tak bych to taky zvládl:))snad

kaiten

Tělocvičny jsou již trochu problém, buď plno nebo volno jen dopoledne. ještě mi chybí 8zš, školník to nějak nebere a část zš. střední mám už všechny obvolaný. Jedu pryč přijedu až v neděli, takže dořeším příští pondělí.  :?

Hurvajs

Já bych dal  nějakej ten fotbálek.. My chodíme do klece na Sleťák, v úterky od 19:30 a scházíme se dost mizerně ( někdy jdem i domu, jindy jsme 3 na 3 a tak..  :(   Tak kdyby někdo chtěl jednak přijít i tam, tak budem rádi, no a nebo kdyby byl jinej termín někam na fotbálek .. tak bych se hlásil..)

mazanek

Takže krátká rekapitulace...jestli dobře počítám a nikoho sem nepřehlíd, maj o floorbal zájem následující jedinci:

Don Martinez
Doctor
Baxnop
Mr. Gespunt
Kaiten
Hangman
Tom712
Andyr
mazanek

To je devět kousků, pokud začnem skutečně chodit, přidá se určitě ještě někdo..takže lidi snad sou. Zbývá otázka haly?! Kde jsme se tedy ještě neptali??

Don Martinez

Citace: "mazanek"...
Překecal jsem ještě kámoše + on 2 další lidi takže napočítej 12 :) ...

kaiten

Taky mám jednoho kusa navíc, s tělocvičnami se to má tak, čekám na odpovědi zhruba 4 základních škol a všech našich gymplů :-). Bohužel jsme se ozvali pozdě :-( všechno obsazeno - nebo volno třeba od 14:30 - 15:30 :-(
8.zš je třeba domluvit se školníkem 731751450 - zatím sem ho nechyt
4.zš je třeba domluvit se s někým nevím kým na tel.: 312682940 (zkusím i bazén že by jsme rovnou padli do vody). během zítřka to obvolám.

kaiten

v naší škole je možné si pronajmout tělocvičnu za 170,- Kč na hodinu.
Tělecvična je ovšem menších rozměrů. Volné termíny jsou:
úterý 18.00 -21.00 a čtvrtek 18.30 - 21.00 hodin.
Větší tělocvičnu je možno pronajmout v pátek od 17.00 - 18.00 hodin.
2ZŠ

Don Martinez

Vyhovovalo by mi úterý nebo pátek :) ...

Mr.Gespant

radsi ta vetsi v patek...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Hangman

Neříkej, že to nejde, ale že to neumíš :-)

Hangman is immortal!!! 

mazanek

jo, pátek beru..lepší než nic :-)

kaiten

v kauflandu maj floorbalky i s míčkem za 220kč, nevím kolik toho snesou.  :twisted:  :twisted:

kaiten

Od 19.00 hodin je volná tělocvična v pátek, cena Kč 150,-/hodina.  9ZŠ

Don Martinez

Volal jsem semka: http://www.sosik.cz/ucebna.html?id=8 . V pátek a čtvrtek by tam mělo být volno stále. Mají tam prej branky - což je imho docela důležitý. Pokud je zájem tak sem pls hoďte časy, jak se vám to v pátek (ve čtvrtek) hodí a já jim písnu maila - oni to mají nějaký speciální a všechny smlouvy se musí posílat na kraj či co, jak jsem byl poučen paní na telefonu :) ...

Mně je to v pátek docela volný - volno mám totiž celej den :) . Ve čtvrtek mám jednou za 14 dní školu do 8 takže bych mohl jednou za 14 dní...

Don Martinez

Nechci bejt ošklivej ale bylo by pěkný kdybyste se rozhodli páč nemůžeme čekat do nekonečna, aby nám ještě nějaká tělocvična zbyla...