Main Menu

floorbal

Založil mazanek, Srpen 27, 2006, 08:59:29 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

kaiten

ok, já bych byl zase třeba pro čtvrtek, kliďo i třeba od 21:00 nebo jak bys to stíhal poněvadž víkend netrávím jen doma ale dost často jezdím na weekend pryč takže bych třeba já měl tak možná 50% účast v pátek - pokud by to byl pátek tak bych to bral od 17-17:30.

BlackSUN

Po 20.h kdykoliv, po 19.h patek muzu.

Baxnop

krome pondeli a patku muzu kdykoliv :((

Don Martinez

Citace: "kaiten"ok, já bych byl zase třeba pro čtvrtek, kliďo i třeba od 21:00 nebo jak bys to stíhal poněvadž víkend netrávím jen doma ale dost často jezdím na weekend pryč takže bych třeba já měl tak možná 50% účast v pátek - pokud by to byl pátek tak bych to bral od 17-17:30.
Stíhal bych to tak od 22:00 a to se obávám, že už se s náma žádnej školník trápit nebude :) . Abych to shrnul:
Gespant   pátek 17:00:00
Mazánek   čtvrtek, pátek jednou za 14 dní 3 tejdny
kaiten            čtvrtek (až 21:00) pátek 50%
Baxnop   mimo pondělí a pátek kdykoliv
BlackSUN   pátek po 19:00, jinak po 20:00
Hangman   nejspíš může
D. M.            čtvrtek jednou za 14 dní, pátek kdykoliv
Doctor         musí to být po 20:00

+ ještě čekám na odpovědi od dvou lidí (pak doplním).

kaiten

Takže jestli dobře koukám tak čtvrtek nám moc nepasuje a pátek taky nee, středu maj obsazenou do kolika hodin? Popřípadě kdo má na starosti nájem tělocvičny (chodil jsem tam třeba to bude někdo kdo mě měl rád  :twisted:  :lol: )? Do tělocvičny se chodí i přes intr, kde by měla být služba ve vrátnici i přes noc (do 23:00 tam jsou vzhůru určitě - lezl jsem tam za holkama  :P  :D ).

Andyr

Já teoreticky můžu ve středu, čtvrtek....a někdy i v pátek:)

Don Martinez

Citace: "kaiten"Takže jestli dobře koukám tak čtvrtek nám moc nepasuje a pátek taky nee, středu maj obsazenou do kolika hodin? Popřípadě kdo má na starosti nájem tělocvičny (chodil jsem tam třeba to bude někdo kdo mě měl rád  :twisted:  :lol: )? Do tělocvičny se chodí i přes intr, kde by měla být služba ve vrátnici i přes noc (do 23:00 tam jsou vzhůru určitě - lezl jsem tam za holkama  :P  :D ).
Nájem má na starosti Alena Hamouzová - nebo s ní musíme podepsat smlouvu... Co se týče pozdních hodin nevím od 22:00 je to už fakt (na florbal) dost pozdě...

kaiten

Nejlepší by bylo kdyby tam někdo skočil a domluvil to rovnou ústně (já nemůžu jsem do večera v práci  :(  :roll: ) a zkusil nějak ukecat tu středu - večer - v rozumný čas.  :wink:
Popřípadě tento týden asi tělocvična nic, ale v pátek má být jak dneska takže bych si šel někam čutnou mičudu (nebo rovnou na pivo  :lol: )
Ať se seznámíme :wink:

doctor

byl jsem ted 14 dni mimo repub... sry
jak psal uz nekdo vejs, pro me ideal od 20.00
pokud jinak, promyslim a zkusim se prizpusobit...

mazanek

Hele, a jak to dopadlo se starym gymplem?! Šel sem teď už druhý úterý okolo večer v 8 a v dolní tělocvičně byla tma (takže by měla být prázdná..) Nahoře se svítilo, takže někomu to pronajímaj..nás odmítli nebo se tam nikdo neptal?!

kaiten

Citace: "mazanek"Hele, a jak to dopadlo se starym gymplem?! Šel sem teď už druhý úterý okolo večer v 8 a v dolní tělocvičně byla tma (takže by měla být prázdná..) Nahoře se svítilo, takže někomu to pronajímaj..nás odmítli nebo se tam nikdo neptal?!
Ptal, ale pak tu Don hodil sosika tak jsem to dál neřešil (osobně či telefon na ředitelku školy - ta to zprostředkuje, poněvadž tělocvična není majetkem školy a sám gympl ji má v nájmu)

Mr.Gespant

panove co furt resite ten floorball?? Mluvilo se o fotbale!  :twisted:  :twisted:
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Hanz02

a nebyl by lepsi hokej? Zacina byt zima... :lol:
Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

kaiten

Popřípadě můžem něco smahnout po síti  :twisted:  :lol:

Don Martinez

Citace: "Mr.Gespant"panove co furt resite ten floorball?? Mluvilo se o fotbale!  :twisted:  :twisted:
Ve velký tělocvičně můžeme hrát obojí :) . Jinak zkusím jím napsat i středu a úterý, uvidíme, co mi odepíšou (jestli vůbec) - pak se uvidí...