Stát rozdává peníze na internet

Založil Docent, Listopad 03, 2005, 02:11:18 ODPOLEDNE

« předchozí - další »

Docent

S(tB)eznam - nic horšího neznám!
... vlastně ano, cenzora v KlFree :-(.

Hanz02

Zprava o stupni poskozeni: uroven dehydratace 45%, schopnost vybavit si noc 2%, faktor studu 91%.
Doporuceny postup opravy: restartovat system, 36 hodin vypnuty a prepsat udaje. To byla noc...

Mr.Gespant

to my vsechno vime, ale delals nebo videls nekdy takovejhle projekt? V tak sibenicnim terminu se projekt takovejhlech rozmeru udelat neda... Teda da, ale musel by se clovek mesic venovat jen tomu... :-( a pak by ty penize MOZNA dostal...
ento příspěvek nevyjadřuje názor autora :lol:
Let the beer be with you!

Docent

Buď ujištěnej, že NEDOSTAL, protože je to jako všechno v tomhle státě o úplatkách... Dělal jsem ve firmě (majitel bývalý agent StB), která žila ze zakázek, na které byly přidělovány mnohamilionové státní dotace, pan majitel ty dotace přes kámoše a zaplacené úředníky na ministertvech sám sháněl a dostával...

Docent

Citace: "Mr.Gespant"to my vsechno vime, ale delals nebo videls nekdy takovejhle projekt? V tak sibenicnim terminu se projekt takovejhlech rozmeru udelat neda... Teda da, ale musel by se clovek mesic venovat jen tomu... :-( a pak by ty penize MOZNA dostal...
BTW mám takovej matnej dojem, že při představování kandidátů do Rady jeden z kandidátů povídal o tom, jak bude mít snahu získat pro KlFree peníze z nějakých grantů... Peníze z grantů se přidělují na základě krásných modrých očí nebo na to musí být taky vypracovaný nějaký projekt?

Mr.Gespant

Citace: "Docent"
Citace: "Mr.Gespant"to my vsechno vime, ale delals nebo videls nekdy takovejhle projekt? V tak sibenicnim terminu se projekt takovejhlech rozmeru udelat neda... Teda da, ale musel by se clovek mesic venovat jen tomu... :-( a pak by ty penize MOZNA dostal...
BTW mám takovej matnej dojem, že při představování kandidátů do Rady jeden z kandidátů povídal o tom, jak bude mít snahu získat pro KlFree peníze z nějakých grantů... Peníze z grantů se přidělují na základě krásných modrých očí nebo na to musí být taky vypracovaný nějaký projekt?

Tak to mi rekni, kdo takovouhle kravinu rekl... :-) Ja o tom nevim... A co se týče modrých očí, tak jsem tě nepochopil...

Docent

Citace: "Mr.Gespant"Tak to mi rekni, kdo takovouhle kravinu rekl... :-) Ja o tom nevim... A co se týče modrých očí, tak jsem tě nepochopil...
Ale, tak koukám, že by se video- a audiozáznamy špiónů z Datunelu teď hodily? Takže příště navrhnu, aby byly nikoli zakázány, ale naopak povinně pořizovány, předešlo by se i jiným dohadům, že...

Takže pokud mne paměť neklame, a obvykle mne neklame, byl to xtom...

Krásné modré oči - taková česká říkanka, příklady třeba http://www.lupa.cz/clanek.php3?show=3341 nebo http://www.ikaros.cz/Clanek.asp?ID=200208264.

Mr.Gespant

no tak ten to rozhodne nerekl... on je ucasten jednani s partnery a tam setri Sdruzeni neskutecny prachy, ale ze by delal nejakej grant... tak hloupej, aby neco takovyho slibil, neni...

flashx

Citace: "Mr.Gespant"no tak ten to rozhodne nerekl... on je ucasten jednani s partnery a tam setri Sdruzeni neskutecny prachy, ale ze by delal nejakej grant... tak hloupej, aby neco takovyho slibil, neni...

Rek to  :P
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

Mr.Gespant

Citace: "flashx"
Citace: "Mr.Gespant"no tak ten to rozhodne nerekl... on je ucasten jednani s partnery a tam setri Sdruzeni neskutecny prachy, ale ze by delal nejakej grant... tak hloupej, aby neco takovyho slibil, neni...

Rek to  :P

slovy klasika : "tak to je ficak" :lol:

tom712

Ale, tak koukám, že by se video- a audiozáznamy špiónů z Datunelu teď hodily?
Tak bacha na to 8). Audiozaznam pry skutecne existuje. Datunelaci nejsou takovy blbci aby opravdu uposlechly :-) Ale asi je tam hlavne slyset cinkani piva...
Takže pokud mne paměť neklame, a obvykle mne neklame, byl to xtom...
Jo, nekdo to tam rikal. Krk bych za to nedal, ale mohl to byt Tom :-)

flashx

Jezis bavite se tu tak nijak o nicem bylo by vhodne si nastudovat nejake podklady. Po te se treba i zjisti ze sice penizky jsou ale jak se rika nic neni zadarmo a neco za neco
idstvo jde stále kupředu, ale člověk se svými komunikačními vlastnostmi, silnými i slabými stránkami je pořád stejný.

tom712

flashx

Citace: "tom712"Nas uplne nejvic bavi oftopikovat :-)

Tak muzem se zacit bavit na tema fikce a realita kdyz uz tak uz :)